15-50 tam sentetic yağ bulamıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
repsolün var mineral yağ, castrol var oda mineral tam sentetic arıyorum ama bir türlü bulamadım bilgisi olan arkadaşlar link verebilirmi acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
shell mi satıyordu motul yağı

Kargo ile al, genelde bende yakın çevremde bulamadığımdan kargoyla alıyorum.
www.turkoilmarket.com
www.gungormotor.com Honda Yet. Servs.
www.feyizoglu.com
www.dnbmotor.com sitesinden Db Motor Ümraniye Honda yet. Servs. telefonunu alarak Mobil 15-50 tam sentetik yağ siparişide telefonla verebilirsin. Ellerinde bu yağ genellikle var.

İlk yazdığım site den henüz alışverişim olmadı ama diğer 3 siteden alışveriş oldu. Sıkıntı yok. İmkanın varsa 2-3 kargo ücreti daha ucuza gelir. Misal 5 tl tutacaksa kargo ücretin 1 yağ içinde 5 tl 2 yağ içinde aynı mevla oluyor. Ambalaj büyüklüğü fazla değişmediğinden dolayı böyle. Ben aldığımda 2-3 adet birden alıyorum. Kapı kapı, benzinlik benzinlik gezip yağ arayarak yaktığım benzin ve harcadığım zaman bana kalıyor.

Kargo ile al, genelde bende yakın çevremde bulamadığımdan kargoyla alıyorum.
www.turkoilmarket.com
www.gungormotor.com Honda Yet. Servs.
www.feyizoglu.com
www.dnbmotor.com sitesinden Db Motor Ümraniye Honda yet. Servs. telefonunu alarak Mobil 15-50 tam sentetik yağ siparişide telefonla verebilirsin. Ellerinde bu yağ genellikle var.

İlk yazdığım site den henüz alışverişim olmadı ama diğer 3 siteden alışveriş oldu. Sıkıntı yok. İmkanın varsa 2-3 kargo ücreti daha ucuza gelir. Misal 5 tl tutacaksa kargo ücretin 1 yağ içinde 5 tl 2 yağ içinde aynı mevla oluyor. Ambalaj büyüklüğü fazla değişmediğinden dolayı böyle. Ben aldığımda 2-3 adet birden alıyorum. Kapı kapı, benzinlik benzinlik gezip yağ arayarak yaktığım benzin ve harcadığım zaman bana kalıyor.

İlk siteden ben alışveriş yapmıştım.Kargo 2-3 günde geliyor ama geliyor.Güvenilir bir sitedir.Bir öneride bulumak gerekirse motorun için tam sentetik yağlara gerek yok yarı-sentetik yağ yeterlidir.

Bana sorarsan bulma zaten kardes.Motorumdan ara sira hafiften bir ses geliyordu,Motul 300v 15-50 koydum o ses iyice artti 100km bile gecmeden tekrar motul 5100 10-40 ile degistirdim.15-50 nin litresine 18 euro vermistim yazik oldu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkürler

Yamalube yarı sentetik yağı da uygundur ve hesaplıdır. Yamaha servislerinde bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar