15-20 bin TL bandında Kask Önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba ilk motorumu aldım dominar 400. En kısa zamanda fiyat performans bir kask almak istiyorum . Araştırdığım kadarıyla hangi kaskı alırsam alayım rüzgar sesi bir yerden sonra kaçınılmaz . O yüzden bir nebze daha az rüzgar sesi alan kask arıyorum . Bütçemin üstünde ama hjc rapha12 cok görüyorum forumlarda , scorpion exo 520 air , agv kaskları herkeste görüyorum zaten . Sizlerin önerisi nedir tecrübeleriniz ve yorumlarınızı okumak isterim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Exo 520 air kullanıyorum, içeri rüzgar sesi alıyor ama eski kaskım Kabuto ff5v'den daha az. Mikrometrik çene bağı kullanılıyor, double d ring kullanan bir kask seçmeni tavsiye ederim.

Hjc rpha 71 çok memnunum. Kafa şeklinize uygun mu diye mutlaka deneyerek alın.
Güneş vizörü de var içinde. Pinlock da çıkıyor kutudan.

Rüzgar sesinden maalesef kacamiyorsunuz. Özellikle motorda kısa bir cam varsa, çok fazla türbülans sesine sebeb olabiliyor. 60-65 km nin üzerinde uzun süre seyahat edecekseniz kulak tıkacı şart, işitme sağlığı için özellikle.

O yüzden ne alırsanız alın, sepete birde kulak tıkacı ekleyin :)

Hjc rpha 11 var bende. İntercom takmadan önce astronot kaskı gibiydi, izolasyonu harikaydı. Ne zaman intercom taktım, kulak tıkacı kullanmak zorunlu oldu. Yine çok gürültülü değil ama ilk hali efsaneydi. Hele bir de kafa yapına uygunsa çorap gibi geçiyor kafaya kask.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar