15-16-17Haziranda KÜTAHYA - Kuşadası / Kuşadası-KÜTAHYA yapmak istiyorum Gelen varmı?

Evet arkadaşlar 15-17 haziran arası hem Kuşadası motofeste katılmak hemde küçük çaplı bi Ege turu yapmak istiyorum.Bana eşlik etmek isteyen yada yolumun üzerinde olupta katılmak isteyen arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.
Rotam (internet üzerinden planaladığım kadarıyla) Kütahya-(Salihli üzeri) İzmir daha sonra Narlıdere-Güzelbahçe-Seferihisar-Gümüldür-Özdere-Kuşadası
Dönüş rotam ise : Kuşadası-Soğucak-Güzelçamlı-Dilekyarımadası(Büyük Menderes milli parkı)-Yalıköy-Didim-Akbük-Güllük-Bodrum. Bodrumda birgece konaklamayı düşünüyorum sonrası ise
Bodrum-Yatağan-Nazilli-Uşak-Kütahya :bounce:
Toplamda 1200 km kadar yol yapmış olacağım konaklamalar çadırda olacak motorum Salcano WOLF 125 :cat:
Ayrıca daha önceden benzer yolları yapmış olanlar varsa tavsiye ve tecrübelerini paylaşırsada çok sevineceğim:rendeer:

Evet konumuz açılmış varmı gelen yada rota hakkında önerisi olan arkadaşlar :silent:

F54

oo ahmet aga motoru aldın bismilah gezmelere başladın tekerin düz bassın :cat:

Eee napalım Fatihçim tüm kış bu günlerin gelmesini bekledim Allah motürde verdi kafamıza göre çok şükür :cat: gezelim bariii :p

kuşadasından soğucak'a gitmeden güzelçamlıya gidiliyor soğucak'a gitmene gerek yok.Festivale bence mutlaka gelin çok güzel geçicek KMK grubu olarak çok hazırlık yaptık bekleriz :)

Teşekkür ederim çok büyük bi aksilik olmazsa kazasız belasız gelmeyi planlıyorum inş. Rotaya gelince daha önce hiç gelmediğim bi bölge ve sahil kenarından geze dolaşa gelmek istediğim için internetteki haritalardan baktığım kadarıyla planlamaya çalıştım :) zaten oraya geldiğimde dönüş için muhakkak katılımcılardan bi fikir alırım :wiinkk:

geliş güzergahınız çok güzel Gümüldür-Özdere-Kuşadası yolları arasında bol virajlı ve deniz manzaları yollar sizi bekliyor :)

Hımm sadece o etaptamı güzel yollar var Narlıdere-Güzelbahçe-Seferihisara uğramama gerek yokmu:silent: drek İzmirden Gümüldür Özderemi geleyim:silent:

herdaim bodrum. Burdayım abi. Gel bodrumda gezek. Yarım ada turu atak. İstersen en yüksek zirveye çıkalım. Burdayım tel numaram var sende. Gelmeden önce haberim olsun. Bekliyorum.

Tamam Ademcim teşekkür ederim Bodrum etabında sana uğramamak olmaz zaten :cat:

o ahmet abi bakıyorum yerinde duramıyorsun motoru aldın alalı gezi üstüne gezi maşallah sağ salim gidip gelmen dileğiyle şimdiden iyi eğlenceler

Söke taraflarında ve Milas - Yatağan arasında Yol yapım çalışması var dikkat edin.

Süpersin hemşo gez tabi memleketimden (uşak) geçekmişisin bende 2 haftaya kadar uşağa gitmeyi planlıyorum.. metehanı bekliyim dedim ama oda biraz geç kalacak herhalde farketmez bide onunla beraber gideriz

sana hayırlı yolculuklar
iyi eğlenceler...

o ahmet abi bakıyorum yerinde duramıyorsun motoru aldın alalı gezi üstüne gezi maşallah sağ salim gidip gelmen dileğiyle şimdiden iyi eğlenceler
Teşekkür ederim Fatihçim sağol :rendeer:

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Söke taraflarında ve Milas - Yatağan arasında Yol yapım çalışması var dikkat edin.
İlginize teşekkürler sağolun :rendeer:

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:57 ----------

Süpersin hemşo gez tabi memleketimden (uşak) geçekmişisin bende 2 haftaya kadar uşağa gitmeyi planlıyorum.. metehanı bekliyim dedim ama oda biraz geç kalacak herhalde farketmez bide onunla beraber gideriz

sana hayırlı yolculuklar
iyi eğlenceler...
Teşekkür ederim sağol :rendeer: keşke 2 hafta değilde aynı zamanda gidecek olsaydık :pale: hee beraber gidelim birde benle git :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar