- Konu Yazar
Motorum gaziosmanpaşa mevlana mahallesinde kapımın onunden çalınmıstır. Duyan veya gören olursa 0534 747 95 34
Tabi anlatıyım,Kısaca özetlemek gerekirse olay mevlana mahallesinde(gaziosmanpaşa)da oldu burdaki yakın bölgede ilk kendimiz aramaya başladık.Gazi mahallesi,Sarıgöl,karadeniz mahallesi,Cebeci,karayolları. Yakın yerlerden kamera görüntüleri alıp alanı daraltmaya başladık.Baktıgımızda 2 yer kalmıstı gazi ve karayolları.Ne kadar hırsız varsa onlarlada konustum.Ödül de koymustum. Bütün motor tamircilerinin ve büyüklerin haberleri vardı.Ama sunu anladımki adamlar öle yerlere koyuyolarki arka mahalleniz olsa bulamazsınız.Kesinlikle bu işi çözücek olan motor tamircileri ve o bölgedeki hırsızlar, Öğrendiğim kadarı ilede motoru boyuyolar aksesuarlarını çıkarıyorlar 2500 3000 gibi paralara satıyolar.r25 için konusuyorum tabi motoru bir yerde 3-4 gün bekletiyolar hiç çıkarmıyolar.4 gün sonra ufak ufak başlıyolar.Dediğim gibi motoru bulucak olan onlar, O yuzden sıcagı sıcagına hırsızlara mesaj verdirmek lazım.Elinden çıkarmadan