14TL ye Airhawk benzeri havali minder (IdeenWelt)

Az önce bende aldım bir tane. Gaziantep primemmall'da 8 taneydi 1 aldım 7 kaldı duyurulur!!

Montajı yaptım bakalım inşallah iplerin düğümleri batmaz bir süre sonra popoya...

Ankarada değilim. istanbuldayım. 3-4 bin km lik uzun yola çıkacağım bu ay içinde. acaba eft yapsam size alıp kargolar mısınız?

Antalya'daki mağazalarda varsa ben de alabilirim gerçekten, kendim için değil de eşim şikayetçi. :)

İnternet üzerinden alabileceğimiz bir link yok mu acaba tekirdağ tarafında yok mağaza, komple sele için 2 adet almak gerekiyor sanırım

Ankarada değilim. istanbuldayım. 3-4 bin km lik uzun yola çıkacağım bu ay içinde. acaba eft yapsam size alıp kargolar mısınız?

Atillatopal9 hocam, bana mı diyorsunuz, emin olamadım da :) Kaç tane istiyorsunuz?
Ekleme: yok bana demiyormuşsunuz(sanırım):) Aynı konu başka başlık altında da yazılıyor da karıştırmışım. Ben 3 tane alıcam kendime, Ankara'dayım,Ankamall, Kentpark, Armada Avm dolaşıcam.

Aynı konu bi kaç farklı başlık altında konuşulunca ben..::eviiil::

Son düzenleme:
Atillatopal9 hocam, bana mı diyorsunuz, emin olamadım da :) Kaç tane istiyorsunuz?
Ekleme: yok bana demiyormuşsunuz(sanırım):) Aynı konu başka başlık altında da yazılıyor da karıştırmışım. Ben 3 tane alıcam kendime, Ankara'dayım,Ankamall, Kentpark, Armada Avm dolaşıcam.

Aynı konu bi kaç farklı başlık altında konuşulunca ben..::eviiil::

Hocam hiç fark etmez. elinde mevcut olana hemen eft yapayım

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
@atillatopla9

Hocam bu 3000-4000 km'lik yol neresiymiş çok merak ettim :)

Montajı yaptım bakalım inşallah iplerin düğümleri batmaz bir süre sonra popoya...
Konu ile alakalı değil ama
Çok güzel duruyor motorun kardeşim nazar değmesin. bende çok beğenmeye başladım şu kasayı. temiz bulursam sezon sonu alabilirim. :) Yardım isteyeceğim o zaman senden.

Konu ile alakalı değil ama
Çok güzel duruyor motorun kardeşim nazar değmesin. bende çok beğenmeye başladım şu kasayı. temiz bulursam sezon sonu alabilirim. :) Yardım isteyeceğim o zaman senden.

Eyvallah kardes, sezon sonuna dogru 1200GS e terfi dusunuyorum ozaman konusabiliriz belki :)

Ankara'da Batıkentteki Atlantis'te yok, Akköprü Ankamall'dakinde yok, Kentpark'ta da yok. Yarın Etlik tarafında Antares'e bakarım. Armada'ya bakmadım.

Elinde fazla olan var ise cumartesi istanbul'a gideceğim elden alabilirim

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Ben de kısmetse cumartesi günü Ankara'ya gidiyorum, herhangi bir sebeple yol arkadaşlığı etmek isteyen olursa gideriz iki motor.

Adana İl Temsilcisi
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...ki-ozel-sivi-ile-soguk-tutarr-223922428/detay
Almışken şöyle bir ürün alsakta tam işe yarasa? Yada farklı şekilde bir soru sorayım işe yarar mı?

ben geçen yıl aldım bu üründen ve manavgat festivaline giderken kullandım,fena değil işe yarıyor.zaten gurup olarak,ya her 100 km.de bir yada her 1 saatte bir mola veririz.
dün de buradaki rossman'dan aldım,son 1 tane kalmış aldım bakalım henüz denemedim.başlığı açan arkadaşa teşekkürler.

Super Moderator
bende 2 gün önce avcılar pelican avm den sonuncusunu aldım
pazar sabahı uzun bi yolculuğa çıkıyorum bakalım inşallah işe yarar :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar