Elinize sağlık.
Gayet güzel ve objektif bir inceleme.. kafası karışık olanlara yardımcı olacaktır.. elinize sağlık
Emeğine sağlık.
güzel bir değerlendirme olmuş tarafsız olması ayrıca güzel bu motosikletlerin hepsi aynı şekilde karar vermek ise sadece zevk meselesi hangisi hoşuna gidiyorsa onu alacaksın hangisi sorularına güzel cevap olmuş![]()
Bazen hala ybr mi alsaydım diye bile düşünüyorum karar vermek pek kolay değil aralarında![]()
Bence 4. motor olarak Bajaj Discover 125 st de yer almalıydı. Cbf kadar rahat, apaçi kadar güçlü, ybr kadar sorunsuz.
Yukardaki 3 motordan ybr nin eski sahibi, bolca apaçi kullanmış ve 20 km kadar cbf kullanmış biri olarak söylüyorum.
Discover i ise kısa süreli 2 defa test ettim ve rahatlığı hala aklımda. Performansı ybr den ve cbf den iyi. Sağlamlığını ise kurye bir arkadaşın 50.000 km bakım fotoğrafları üstüne diyorum.
Elbette şimdi birileri o zaman hero da var, mondi de var diyecek. Haklılar. Benimkisi tavsiye niteliğinde mutlaka denemelisiniz. Heleki bajaj Boxer 2700 tl lik fiyatıyla al beni diyor.
Elinize sağlık gayet objektif ve bence gerekliydi bilindik şeylerde olsa.İnşallah artık ybr mi cbf mi, ybr mi apache mi gibi başlıklar açılmaz !
Bence merak edilebilen herşeyi yazmışsınız Elinize sağlık.Cbf 150 motora merak sardığımdan beri ehliyetle birlikte istediğim bir motordu ama artık fiyatı da 5.800 olunca :farao:
Teşekkürler, Çok faydalı bir paylaşım.
Hacım sağol güzel inceleme eline sağlık !
Faydalı bir çalışma emeğinize sağlık