1400 Km 4 Gün Tvs Apache İle Ufaktan Ege Turum :) 28-29-30-31 Ağustos 2012

sexi gezi olmuş.. adamın motoru iyi kardeşim:p:flower:
:) Teşekkürler
bayıldım resimlee....
:)
çok güzel hep böyle gezmek istedim bir türlü fırsatım olmadı:)
Tavsiye derim kesinlikle.
Maşşalllaah bayağı bir gezmişsiniz :) Tebrikler ;)
Teşekkürler. :)
Maşallah fotoroman gibi gezi raporu olmuş.
Teşekkürler. :)
Eyvallah abi :)
Güzel gezi, paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler :)
gez tabi kardeşim çağarma sen abini yazdım bunu kenara :)))
:) Dedim abi sana gel gezelim diye dinlemedinki beni yok iş güç falan bırakçan gelcen abi :)
1400 kmdeki yakıt tüketimi nedir acaba.. tl cinside olur litre hesabıda..
2 depo doldurdum ilk depo tek kişi 630km 2.depo genelde 2 kişi 550 km 3. depodanda 170 km gittim depoları 70 74 arası doldurdum toplamda 2 depo 70+70=140 + 170km
gerçekten güzel bir gezi olmuş
arkadaş rahat rahat geziyor eyleniyor bizde nerdeee evden işe işten eve
Teşekkürler :) ne yapalım yıllık izini aldık vurduk yola :)

Ama Gerçekten gidişte çok zevk aldım motordan. Verdim gazı gitti yani :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------

Sen bu yaz 1400 km yaptın ya mehmet ben seneye 1500 yapcam görürsün sen :))) heminde yıllık izinde :)))
Yap kanki ayıpsın :)

tebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş Allah böylesine güzel gezi yapamayanlara (bana) da nasip eder inşallah kazasız belasız. benim sormak istediğim fotoğraflar çok canlı ve çok güzel bi fotoğrafında vizörde telefonla çekiyormuşsun gibi geldi bana o yüzden sorma gereği duydum bütün fotoğrafları telefonla mı çektin?

güzel gezi tebrikler. Gelsede şu yılık izin gezsek.
Teşekkürler :) İnş :)
tebrik ederim çok güzel bir gezi olmuş Allah böylesine güzel gezi yapamayanlara (bana) da nasip eder inşallah kazasız belasız. benim sormak istediğim fotoğraflar çok canlı ve çok güzel bi fotoğrafında vizörde telefonla çekiyormuşsun gibi geldi bana o yüzden sorma gereği duydum bütün fotoğrafları telefonla mı çektin?
Teşekkür ederim. :) Evet fotoğrafların hepsini telefonumla çektim alırken baya bi araştırarak aldım tavsiye ederim fotoğraf konusunda Nokia E6 İncelerseniz görürsünüz internette. :)
Motorda gezide süper.Tekeri düz bassın tvsnin.
Teşekkürler :) Amin cümlemizin inş.

F54

mehmet tekerine sağlık:cat:
oralarda bana camp yeri baksaydın bari:)

bilgilendirmen için teşekkür ederim baktım gerçekten güzel bir telefonmuş ama ben biraz erken davrandım galiba Samsung Galaxy Ace almıştım bende geçen Şubat ayında o da fena değil ama bu Nokia E6 ya pek yetişemez gibi duruyor. :)) neyse sağlık olsun motorla gezi yapalım da iş çekmeye kalsın öyle değil mi :))

Güzel gezi olmuş tebrikler kazasız belasız tamamlamışsın paylaşım içinde teşekkürler ayrıca içim açıldı gece gece :rendeer:

güzel gezi olmuş ayrıntılı fotoğraflı......peki uzun yolda TVS yorucu oldumu,selesi rahatsız edicimiydi...

Güzel gezi olmuş tebrikler kazasız belasız tamamlamışsın paylaşım içinde teşekkürler ayrıca içim açıldı gece gece :rendeer:
Teşekkür Ederim Ahmet Abim Kusura Bakma Uğruyacam dedim uğrayamadım bazı nedenlerden geç kaldım ve rotayı kestirme yapmak zorunda kaldım. İnşallah başka sefere ziyaretine gelicem o taraflara :)
güzel gezi olmuş ayrıntılı fotoğraflı......peki uzun yolda TVS yorucu oldumu,selesi rahatsız edicimiydi...
Teşekkürler 4 5 yerde benzinlik vs mola verdim 20 30 dk ayrıca foto çekmek için indi bindiler dinlendirdi biraz olsun sırt çantası biraz bel ağrısı yaptı. sele rahat ta bi zaman sonra depoyla biraz sıkışma oluyor sürekli sabit durduğumdan biraz uyuşma oldu :) pozisyon değiştirerek hallettim onuda :)

gezi güzel olmamış :farao:
senin motorun rengi geziyi güzelmiş gibi gösteriyor :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar