140.000 TL Naked motor önerisi 02.07.2025.

Merhabalar,
Öncelikle 2 yıllık scooter geçmişim var, iş değiştirdim ve otobandan işe gidip geliyorum. Günlük git gel max 25-30 km yol yapıyorum fakat ekonomik, vakit ve trafik açısından motora merak saldım. Daha önce debriyajlı bir motor sürme geçmişim olmadı. Hızı tekeri apaçiliği sevmem. A noktasından B noktasına güvenli bir şekilde ulaşayım kafasındayım. İzmir'de yaşıyorum ve yaz ayarlarında yazlığa (ortalama git gel 100-150 km) yolda yapabileceğim bir motor önerisi istiyorum. Acaba 125cc yavaş gelir (sizlerin tabiriyle kesmez:)) diye direkt 2.el veya 0 bir 250cc mi almak mantıklı olur bilemedim.

Okuduğum, araştırdığım kadarıyla;

TVS Raider 125 veya NS200 Başlangıç için önerilen motorlar lakin biri su biri hava soğutmalı iyisi kötüsü + bütçem max 120-150k. Ne yapacağımı, hangisinin doğru olduğunu bilmediğim için siz değerli sürücülerin fikrini almak ve yanlış bir karar vermek istemediğim için bir konu açtım. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Motosikleti
Yamaha MT 125
Merhabalar,
Öncelikle 2 yıllık scooter geçmişim var, iş değiştirdim ve otobandan işe gidip geliyorum. Günlük git gel max 25-30 km yol yapıyorum fakat ekonomik, vakit ve trafik açısından motora merak saldım. Daha önce debriyajlı bir motor sürme geçmişim olmadı. Hızı tekeri apaçiliği sevmem. A noktasından B noktasına güvenli bir şekilde ulaşayım kafasındayım. İzmir'de yaşıyorum ve yaz ayarlarında yazlığa (ortalama git gel 100-150 km) yolda yapabileceğim bir motor önerisi istiyorum. Acaba 125cc yavaş gelir (sizlerin tabiriyle kesmez:)) diye direkt 2.el veya 0 bir 250cc mi almak mantıklı olur bilemedim.

TVS Raider 125 veya NS200 Başlangıç için önerilen motorlar lakin biri su biri hava soğutmalı iyisi kötüsü + bütçem max 120-150k. Ne yapacağımı, hangisinin doğru olduğunu bilmediğim için siz değerli sürücülerin fikrini almak ve yanlış bir karar vermek istemediğim için bir konu açtım. Şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim.
125 cc için konuşacağım kendim Yamaha mt 125 kullanıyorum ve 125lik motosiklet arasında gerçekten başarılı bende uzun yol yapıyorum düzenli olarak sıvı soğutmalı herhangi bi sıkıntısına rastlamadım tek sorunu fiyatı ben 2014 model kullanıyorum yenı kasaları gereksız pahalı fakat eski modellerini dediğiniz fiyat bandında bulabilirsiniz kesin alın diye bi dayatma yapamam fakat listenize alıp bi inceleyebilirsiniz

Kredi kartı kullanarak taksitli bir şekilde alabileceğim bir motor öneriniz var mıdır peki?

Motosikleti
Honda CB125F
Kredi kartı kullanarak taksitli bir şekilde alabileceğim bir motor öneriniz var mıdır peki?
Taksit ile belirtiğiniz bütçe üzerine çıkabilirim diyorsanız SYM NHT 200 bakabilirsiniz
Yada bütçeniz dahilinde TVS RTR 200 düşünebilirsiniz.

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
Dominar 250 gibi bir seçenek varken bu bütçede rakip aramaya gerek yok bence. Motosiklet 130 kmh zorlanmadan çıkıyor ve güzel bir lastikle yol tutuşu, virajları çok güzel. Bakımını yaparsınız ve tereddüt etmeden yol yaparsınız. Touring akseuar donatarak F/P touring motorunuz olur

Motosikleti
CB750A
Durumumuz hemen hemen aynı ama çevreyolundan gitmiyorum. işe gidip gelirken 100 km/s üstünü görmek çok sık olmuyor.
Ya trafik var yada rüzgar seni rahatsız etmeye başlıyor.. O yüzden commuter olarak 125-250 arası ideal bence.

Merhabalar,

Bahsettiğiniz mesafeler çok uzun değil o yüzden bence Naked alsanız yüksek hıza çıkmadıkça rüzgar çok rahatsız etmez. Bütçenizde Pulsar N250, NS200 veya TVS RTR 200 bakılabilir, bence 125cc almayın. Biraz daha uzun yol odaklı rüzgar korumalı ama şehir içi kıvraklığı düşük bir motor olarak da Dominar 250 iyidir, öne güzel bir cam takılıp uzun yollara gidilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar