14 şubat Partisi

speedygirl şule;570988' Alıntı:

Kız burdan devam ediyoruz demiş, kibarca yazmayın bu topiğe yani :)

Şulecim,bu kararınıza çok sevindim zira ayrı gayrı olmaz değil mi..:rendeer: Arkadaşlarınla beraber hepinizi bekliyoruz.Organizasyona katılımlarınız için ayrıca teşekkürler.Sevgilerimle..:rendeer:

+ Bu mesaj da var :)

ben anlamadım şimdi, iki ayrı parti mi var? :silent:

Pro cum dalgın gördüm seni bugünlerde :p :p :mrgreen:

Tertip? Böyle mi olduk şimdi... Sen demedin mi bana ağız tadıyla bir sevgililer günü yaşatmayacak mısın diye?

Neyse biz gidersek Tertipler günü diye kutlarız :)

ben sana dedim ağız tadıyla sevgililer gününü yaşatmayacak mısın bana diye ha? ee sen bana ne dedin? ne işim olur böyle gavurun icat ettiği günlerle demedin mi. ben zaten çalışıyorum ohhhh ne güzel denk geldi demedin mi. erkek adama zaten ne o öyle romantiklik falan yakışır mı hiç demedin mi. illa ki bu günde birilerine bişeyler söylemek gerekiyorsa alırım motosikletimi giderim bi sahil kıyısına ona aşkımı dile getiririm demedin mi:queen:

ben sana dedim ağız tadıyla sevgililer gününü yaşatmayacak mısın bana diye ha? ee sen bana ne dedin? ne işim olur böyle gavurun icat ettiği günlerle demedin mi. ben zaten çalışıyorum ohhhh ne güzel denk geldi demedin mi. erkek adama zaten ne o öyle romantiklik falan yakışır mı hiç demedin mi. illa ki bu günde birilerine bişeyler söylemek gerekiyorsa alırım motosikletimi giderim bi sahil kıyısına ona aşkımı dile getiririm demedin mi:queen:

yaw bu işin sonu kötüye gidecek gibi :cyclopsan arkadaşlar durun yapmayın sonra sevgililer gününe küs falan girersiniz...olmaz ama :rendeer:

serçedando;572542' Alıntı:

MT İzmir beni tanır, hakkımda çıkardığın bu karalama kampanyasına kulak asmaz SEVGİLİ Serçedando :)

Arkadaşlar, bişey diyin şuna yahu :)

Lodos, yetiş abi bu Serçedando ve Zbeedygirl bir olmuş eziyorlar beni. Gürkay ve Favorii'yi de al gel o kadar büyük desteğe ihtiyacım var anlayacağın :queen:

Ah bir anlasan beni, anlıyorsun da bir işine gelse........ (bkz. İmzam)

Saat 04:21, 14 Şubat 2007 hadi millet eğlenin, çoşun bakalım ama vicdanınız hiç sızlamasın :salut:

HEEEEEEEEEEEEYYYYYYYTT... açılın ülen kim sıkıştırıyo benim gitar kardeşimi,bütün ayarları kaçacak çocuğun:queen: :queen: :queen:

dostum çaktırma aramızda kalsın eğil kulağına söyleyeyim ;olum ya kızcaza yağmışın sallamışın ,bi sürü waad bi sürü ayak,::koop:: ::dalga:: şimdi kirli çamaşırlar çıkıyo tabiii motorcu pazarına:queen: ::koop:: ::dalga::

ikinci ele düşersin bak maliyetini kurtarmaz walla::puro:: ::pala:: ::winkwink

sen eniyisi git yüzyüze işi tatlıya bağla, burda reyting rekorları kırıpta drama dönüşmeden olay::shake2:: ::shutup:: ::144:: ::160:: ::friends: :queen:

MT İzmir beni tanır, hakkımda çıkardığın bu karalama kampanyasına kulak asmaz SEVGİLİ Serçedando :)

Arkadaşlar, bişey diyin şuna yahu :)

Lodos, yetiş abi bu Serçedando ve Zbeedygirl bir olmuş eziyorlar beni. Gürkay ve Favorii'yi de al gel o kadar büyük desteğe ihtiyacım var anlayacağın :queen:

Ah bir anlasan beni, anlıyorsun da bir işine gelse........ (bkz. İmzam)

zbeedygirl öylemi:farao: :farao: :farao:
amma nankör çıktın be ali kardeş. biz senin için çaba harcayalım, çikolata çiçek arayalım akşamın bi vakti, sonra gidip kızı isteyelim, sonra tartışma çıkmasın diye arayı bulmaya çalışalım...... ohooooooooo senin yaptığına bak. :salut: :salut: :salut: aşkolsun burada söylenecek tek bir cümle var KIZ HAKLI ne diyim şimdi

Ablacım şaka bu yahu o kadar büyümez dimi bu olay?

Yani alındıysan mesajı değiştirebilirim hatta Pro'ya söyleriz siler bir zahmet.Bayılıyor zaten mesaj silmeye. Geyik yaptık biz deriz dakka şaşmaz siler mesajı.

Ama kırgınlık olmasın küçük bir şakaydı sadece bu :)

HEEEEEEEEEEEEYYYYYYYTT... açılın ülen kim sıkıştırıyo benim gitar kardeşimi,bütün ayarları kaçacak çocuğun:queen: :queen: :queen:

dostum çaktırma aramızda kalsın eğil kulağına söyleyeyim ;olum ya kızcaza yağmışın sallamışın ,bi sürü waad bi sürü ayak,::koop:: ::dalga:: şimdi kirli çamaşırlar çıkıyo tabiii motorcu pazarına:queen: ::koop:: ::dalga::

ikinci ele düşersin bak maliyetini kurtarmaz walla::puro:: ::pala:: ::winkwink

sen eniyisi git yüzyüze işi tatlıya bağla, burda reyting rekorları kırıpta drama dönüşmeden olay::shake2:: ::shutup:: ::144:: ::160:: ::friends: :queen:

Abicim dur zaten olay birazdan kriz noktasına varacak, gaz verme gözünü seveyim. Seni çok tehlikeli gördüm bugün...

Sevgililer gününüz kutlu olsun

Son düzenleme:
Ablacım şaka bu yahu o kadar büyümez dimi bu olay?

Yani alındıysan mesajı değiştirebilirim hatta Pro'ya söyleriz siler bir zahmet.Bayılıyor zaten mesaj silmeye. Geyik yaptık biz deriz dakka şaşmaz siler mesajı.

Ama kırgınlık olmasın küçük bir şakaydı sadece bu :)

alınmakmııı:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

yazıklar olsun sana gittardando, biz ne kadar ugrastik sercedandoyla senin aranı yapmak icin, senden cok caba harcadik, hem sen kızı yalanlarinla oyala hem de sule ablamin kalbini kır... ayıp ayıp.. bu isler oyle gitarla motorla olcak işler degil, yurek işi bu... sen simdi yarin bi gun grubunuda satarsin...

bi de gitmis LODOS''tan Gurkay dan yardim istiyon... haha hahahahhhh guldurme beni, butun motor camiasi bilir onlarin eşlerinden nasil tırstıklarini, bi de sana akıl mı verecekler...

yanlış olmasin ne serçedando'ya ne de zbeedy şey pardon speedygirl Şule ablama...
oyle Gurkay in Favoriinin kalıbından mı korkcaz, TAVŞAN MIYIZ LAN BIZ...

yazıklar olsun sana gittardando, biz ne kadar ugrastik sercedandoyla senin aranı yapmak icin, senden cok caba harcadik, hem sen kızı yalanlarinla oyala hem de sule ablamin kalbini kır... ayıp ayıp.. bu isler oyle gitarla motorla olcak işler degil, yurek işi bu... sen simdi yarin bi gun grubunuda satarsin...

bi de gitmis LODOS''tan Gurkay dan yardim istiyon... haha hahahahhhh guldurme beni, butun motor camiasi bilir onlarin eşlerinden nasil tırstıklarini, bi de sana akıl mı verecekler...

yanlış olmasin ne serçedando'ya ne de zbeedy şey pardon speedygirl Şule ablama...

hah şöyle be sercan helal olsun sana... speedy ablam gör işte zibidi dedi sana :farao: çek kulaklarını motorunun lastiklerini patlat.. aaaa ne bu be hem onun gözü neden morardı kimse bilmez (hemen bi şarkı fondan -kimse bilmez kimse bilmez bu aşkı/ keder dolu ömür geçti bilmedin-) ayvalığa gelmemi istemiyordu. ben ne yaptım arabayı aldım ve kaçtım geldim :bounce: eee dönüşte de kavga etmeye kalkınca kafama terlik fırlatacaktı hedefi tutturamayınca duvardan suratına sekti ve sonuç alinin gözü morardı ::144:: ... (ne hırslıymış be hala mor) hehe bittin gittardando... bırak bu uygar adam ayaklarını...masken düştü artık :queen: :queen: :queen:

arkadaşlar bu kadar geyik yeter:queen: hayır hakketten adam çileden çıkacak :) ben ne edecem sonra...
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun... sevgiyi hiç eksiltmeyin yüreklerinizden. en derinliklerde en yoğun halleriyle sevmeniz ve sevilmeniz dileklerimle...
partiye gelemiyorum ama hepinize bol neşe ve eğlence (zaten bi aksilik olmadığı sürece eğleneceğinize de eminim.) :rendeer: :flower:

::koop:: ::dalga:: ::deliir:: ::xs06:: :flower:
işte bu ya. doğru söze ne hacet. haklısın sercan. gürkanla serkanın hali malummm. ben şahidim.

::unsure:: ::unsure:: biz gerekirse kazak erkekte oluruz ama gerek yok.gitar kardeşim istesin anında yanındayız biz daha ölmedik sercan'ım yıkılmadık ayaktayız hem biz eşlerimizden korkmuyor onlara saygı gösteriyoruz dimi iski kardeşim öyleeeee dimi::evil::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar