ben anlamadım şimdi, iki ayrı parti mi var? :silent:
speedygirl şule;570988' Alıntı:evet arkadaşlar buradan devam ediyoruzzzz
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/27748-mt-izmir-sevgililer-gunu-partisi.html
Şulecim,bu kararınıza çok sevindim zira ayrı gayrı olmaz değil mi..:rendeer: Arkadaşlarınla beraber hepinizi bekliyoruz.Organizasyona katılımlarınız için ayrıca teşekkürler.Sevgilerimle..:rendeer:
ben anlamadım şimdi, iki ayrı parti mi var? :silent:
SÜPEEEEEER
böylece bizde nereye gitsek ne yapsak diye düşünmemize gerek kalmadı. lütfen buradaki katılım listesini açılacak topiğin katılım listesine ekleyin. çünkü hepbirlikte GELİYORUUUUUUUUUUUUUZ.
Tertip? Böyle mi olduk şimdi... Sen demedin mi bana ağız tadıyla bir sevgililer günü yaşatmayacak mısın diye?
Neyse biz gidersek Tertipler günü diye kutlarız![]()
ben sana dedim ağız tadıyla sevgililer gününü yaşatmayacak mısın bana diye ha? ee sen bana ne dedin? ne işim olur böyle gavurun icat ettiği günlerle demedin mi. ben zaten çalışıyorum ohhhh ne güzel denk geldi demedin mi. erkek adama zaten ne o öyle romantiklik falan yakışır mı hiç demedin mi. illa ki bu günde birilerine bişeyler söylemek gerekiyorsa alırım motosikletimi giderim bi sahil kıyısına ona aşkımı dile getiririm demedin mi:queen:
serçedando;572542' Alıntı:ben sana dedim ağız tadıyla sevgililer gününü yaşatmayacak mısın bana diye ha? ee sen bana ne dedin? ne işim olur böyle gavurun icat ettiği günlerle demedin mi. ben zaten çalışıyorum ohhhh ne güzel denk geldi demedin mi. erkek adama zaten ne o öyle romantiklik falan yakışır mı hiç demedin mi. illa ki bu günde birilerine bişeyler söylemek gerekiyorsa alırım motosikletimi giderim bi sahil kıyısına ona aşkımı dile getiririm demedin mi:queen:
düşünmem lazım![]()
MT İzmir beni tanır, hakkımda çıkardığın bu karalama kampanyasına kulak asmaz SEVGİLİ Serçedando
Arkadaşlar, bişey diyin şuna yahu
Lodos, yetiş abi bu Serçedando ve Zbeedygirl bir olmuş eziyorlar beni. Gürkay ve Favorii'yi de al gel o kadar büyük desteğe ihtiyacım var anlayacağın :queen:
Ah bir anlasan beni, anlıyorsun da bir işine gelse........ (bkz. İmzam)
HEEEEEEEEEEEEYYYYYYYTT... açılın ülen kim sıkıştırıyo benim gitar kardeşimi,bütün ayarları kaçacak çocuğun:queen: :queen: :queen:
dostum çaktırma aramızda kalsın eğil kulağına söyleyeyim ;olum ya kızcaza yağmışın sallamışın ,bi sürü waad bi sürü ayak,::koop:: ::dalga:: şimdi kirli çamaşırlar çıkıyo tabiii motorcu pazarına:queen: ::koop:: ::dalga::
ikinci ele düşersin bak maliyetini kurtarmaz walla:uro:: :
ala:: ::winkwink
sen eniyisi git yüzyüze işi tatlıya bağla, burda reyting rekorları kırıpta drama dönüşmeden olay::shake2:: ::shutup:: ::144:: ::160:: ::friends: :queen:
Ablacım şaka bu yahu o kadar büyümez dimi bu olay?
Yani alındıysan mesajı değiştirebilirim hatta Pro'ya söyleriz siler bir zahmet.Bayılıyor zaten mesaj silmeye. Geyik yaptık biz deriz dakka şaşmaz siler mesajı.
Ama kırgınlık olmasın küçük bir şakaydı sadece bu![]()
yazıklar olsun sana gittardando, biz ne kadar ugrastik sercedandoyla senin aranı yapmak icin, senden cok caba harcadik, hem sen kızı yalanlarinla oyala hem de sule ablamin kalbini kır... ayıp ayıp.. bu isler oyle gitarla motorla olcak işler degil, yurek işi bu... sen simdi yarin bi gun grubunuda satarsin...
bi de gitmis LODOS''tan Gurkay dan yardim istiyon... haha hahahahhhh guldurme beni, butun motor camiasi bilir onlarin eşlerinden nasil tırstıklarini, bi de sana akıl mı verecekler...
yanlış olmasin ne serçedando'ya ne de zbeedy şey pardon speedygirl Şule ablama...
oyle Gurkay in Favoriinin kalıbından mı korkcaz, TAVŞAN MIYIZ LAN BIZ...
yazıklar olsun sana gittardando, biz ne kadar ugrastik sercedandoyla senin aranı yapmak icin, senden cok caba harcadik, hem sen kızı yalanlarinla oyala hem de sule ablamin kalbini kır... ayıp ayıp.. bu isler oyle gitarla motorla olcak işler degil, yurek işi bu... sen simdi yarin bi gun grubunuda satarsin...
bi de gitmis LODOS''tan Gurkay dan yardim istiyon... haha hahahahhhh guldurme beni, butun motor camiasi bilir onlarin eşlerinden nasil tırstıklarini, bi de sana akıl mı verecekler...
yanlış olmasin ne serçedando'ya ne de zbeedy şey pardon speedygirl Şule ablama...
oyle Gurkay in Favoriinin kalıbından mı korkcaz, TAVŞAN MIYIZ LAN BIZ...