14 sene sonra yeniden🥰🥰

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık on dört sene önce bu gruba katılmış ve motosiklet dünyasına yeni adım atmıştım. Aradan geçen uzun yılların ardından tekrar buraya gelince, sanki bir zaman tünelinde geçmişe dönmüşüm gibi hissettim. O ilk günlerdeki heyecanı, sevgiyi, motosiklete duyduğum bağı yeniden hatırladım.

Bu uzun zaman içinde hayat, geçim derdi, düzen derken pek çok şey değişti. Ama yıllar sonra yeniden bir motosiklet sahibi olmak ve tekrar bu gruba dönmek beni gerçekten mutlu etti.

Eğer eski arkadaşlardan hâlâ burada olan varsa, sizlerle tekrar tanışmak, eski günleri yad etmek isterim.
Yeni arkadaşlara da selam olsun; umarım hep birlikte güzel paylaşımlar yaşar, keyifli sohbetler ederiz.

Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
Teşekkür ederim.14 sene sonra yine aynı motosiklet ile devam.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yeni motorunuz hayırlı olsun.
Hoşgerigeldiniz.

20 senedir aktif motor kullanan biri olarak kendi adıma mutlu olurken heyecanını kıskandım desem yalan olmaz 😁

tekrar hoşgeldin , rumuzuna bakarak bi Ducati yakışır sana hadi bakalım 🤩

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Tekrardan hoşgeldiniz o zaman.

Ben de buraya üye olduktan sonra henüz o dönemde motosikletimin de olmaması vesilesiyle buraları boşlayıp aktif bir şekilde otomobil forumlarında takılmıştım 5-6 yıl.

Üyeliğimden birkaç yıl sonra motosiklet almış olsam da gezmekten paylaşım yapmamıştım.

Son birkaç yıldır tadını çıkarıyorum bu forumun.:)

Selamlar.

Hoş geldiniz ve hoş geldim. :)Ben de 16 yıl aradan sonra ilk defa geçen hafta tekrar hesabı aktif ettim. 2009 yılında Suzuki V-Strom Türkiye sitesi ile birlikte motosiklet.net e de kaydolmuştum. O yıllarda adını bile unuttuğum Beşiktaş'ta bir kafede buluşmalar yapıyorduk. Sonrasında motoru satıp karavana geçince sedanter hayata döndük.🐢 scooterımla da sadece yazlıkta ulaşım amaçlı kullanınca gruplardan koptuk. Geçenlerde tekrar bakayım dedim ama sanırım Suzuki forum sayfası kapatılmış. Buradaki hesabın şifresini bile unutmuştum tekrar yenileyip girdim. Motordan ve motor camiasından uzak kalmıştım bir sürü çeşit ve model gelmiş bu aradan geçen zamanda. Tekrardan sizin gibi heyecanlandım ben de. Burada yazınızı görünce kendi duygularımı da ifade etmek istedim :)

Edit: kafenin adını hatırladım Daytona Kafe idi. Hatta Garmin Türkiye, ülkeye yeni getirdiği gps cihazlarının tanıtımını burada üst katta yapıyordu motosiklet gruplarına.

Motosikleti
Hoş geldiniz ve hoş geldim. :)Ben de 16 yıl aradan sonra ilk defa geçen hafta tekrar hesabı aktif ettim. 2009 yılında Suzuki V-Strom Türkiye sitesi ile birlikte motosiklet.net e de kaydolmuştum. O yıllarda adını bile unuttuğum Beşiktaş'ta bir kafede buluşmalar yapıyorduk. Sonrasında motoru satıp karavana geçince sedanter hayata döndük.🐢 scooterımla da sadece yazlıkta ulaşım amaçlı kullanınca gruplardan koptuk. Geçenlerde tekrar bakayım dedim ama sanırım Suzuki forum sayfası kapatılmış. Buradaki hesabın şifresini bile unutmuştum tekrar yenileyip girdim. Motordan ve motor camiasından uzak kalmıştım bir sürü çeşit ve model gelmiş bu aradan geçen zamanda. Tekrardan sizin gibi heyecanlandım ben de. Burada yazınızı görünce kendi duygularımı da ifade etmek istedim :)
hoşgerigeldiniz.
vstrom türkiye sitesi kapanmış grup dağılmış ama hala plakalığında "v-strom Türkiye" yazılı bir vstrom sahibi olarak forumda azılı vstrom övücülerdenim. 🤣

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Tekrar hoşgeldiniz.
Motosikletiniz hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
Ben de sizi hatırlıyor gibiyim. Nick yabancı gelmedi.

Motosikleti
Vstrom forumu kapandı ama hala WhatsApp gruplarında aktifler. Tabii neredeyse artık hiçkimsenin vstromu yok 😄
o gruplara beni de davet etseniz ya? Taze yeni nesil vstromcu olarak en güzel kasa vstromumla geleyim. Hem benim vstrom kırmızı. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vstrom forumu kapandı ama hala WhatsApp gruplarında aktifler. Tabii neredeyse artık hiçkimsenin vstromu yok 😄
Zamanında bana vstrom övenler de hepsi GS sürüyor şimdi.

Motosikleti
Ktm 1290 sas
o gruplara beni de davet etseniz ya? Taze yeni nesil vstromcu olarak en güzel kasa vstromumla geleyim. Hem benim vstrom kırmızı. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zamanında bana vstrom övenler de hepsi GS sürüyor şimdi.
Size vstrom övenlerden birisi de benimdir eminim ama hala gs'im yok 😄 bölge grupları vardı, genel grup yoktu sanırım. Vstromun kendi gitti adı kaldı işte. Şu an İstanbul ve İzmir grubu en aktifi. Instagramdan ulaşırsınız alabilirler belki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar