14 mayıs izmir mt gülbahce fotoları

kardesım sedat ellerıne saglık super olmus:rendeer: :queen:

EgeKnn' Alıntı:
işlerimin yoğun oluşu nedeniyle ve onur kankam ında sağolsun bana yardıma gelmesi sebebiyle aranızda olamadık pazar günü çalıştık malesef... iyi bir gezi olmuş motorunuza sağlık resimler için sağol tarık

başlığı gezi yazılarına taşıyorum
kafama kaya dustu biz gelmedık mı hıc yardıma ayıp sana be knn allah razı olsun :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
geziye katılan ve katılamayan dostlarıma çok teşekkürler.tarık ellerine sağlık varol emi
ne demiş orhan veli
bizi bu havalar mahvetti
bu havalarda istifa ettim
esvaftaki memuriyetimden
aldanma ceketim aldanma
bu havalar her sene çıkartır
seni sırtımdan.

mt.izmir bekliyor tüm mt. yi izmir dört mevsim harika
ama yazın harikulade
sevgi ve saygının esirgenmediği günlere

Canım İZMİR,Kıymetli arkadaşlarım..yine çok keyifli bir gezi yaşadık yine tatlı anılar bıraktık geçmiş sandığına..:rendeer: Herşey için teşekkür ederim..Sizleri çok seviyoruuuuum..
Ayrıca bizi mesajları ile onurlandıran ve tatlı sözleri ile gururlandıran arkadaşlarıma da sevgilerimi yolluyorum..sizleride çok seviyorum..:rendeer:
Yusuf abicimmm marmarisde uzun uzun görüşeceğiz..sen bir tanesinnn:rendeer:

Moderatör (forrap)
Güzel bi gün yaşamışsınız...Bi güne sığdırılabilecek en maksimum eğlence.Ben bostanlı parkta yakaladım grubu tesadüfen:)Başka zaman bende aranızda olurum inşallah.İzmir Mt ye nazar değmesin:rendeer:

forrap' Alıntı:
Güzel bi gün yaşamışsınız...Bi güne sığdırılabilecek en maksimum eğlence.Ben bostanlı parkta yakaladım grubu tesadüfen:)Başka zaman bende aranızda olurum inşallah.İzmir Mt ye nazar değmesin:rendeer:
baska zaman deyıp gecıstırmıyelım forrap cım:) hadı hafta sonu sende bızımlesın dostum beklıyoruz:)
bılmeyenler ıcın lınk atıyorum saygılar sevgıler:)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13967&page=2

ayıp vallaha ya ben nobet tutarken sız ne guzel eglenmıssınız kıskandım vallaha ama helal olsun mıllet ızmır mt yı gorsun gorende masallah desın :) her sey cok guzel olmus arkadaslar bır kez daha supersınızzzzz dıyorummm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar