14 EKİM BOWLİNG'E GİTTİK!:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Morpheus' Alıntı:
Biscuit' Alıntı:
RUZGARSEVDALISI, eyvallah kardeşimm yolla... yapalım plan olmadı bize gelin yawww ederiz allah ne verdi ise sonrada gideriz hepberaber bowling e bi düşünün olur bu iş bence başka gelmek isteyen arkadaşlara kapımız açıktır alınmasın kimseler yazalımda =) :flower:

Allaaahhh yasin abi.. ben topik açıyorum:) 17:00 de biscuitlerde iftar var diye:) zeynep yenge ne der bilemem ama:) he bu arada perrilll bak kocaman yazıyorum BOWLİNGGGG

kardeşim buyurun başımızın üstünde yeriniz var allah ne verdi ise yerizz yemekle korkutacaksınız beni hiç korkmam menüyü söylüyorum : bol kuru bol pilav.

bu arada kınalı kuzum olan motorum akşam üstü itibari ile satılmıştır bowling e mecbur araba ile gelecem diğer gezilerede artçı yapçak bişey yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes, kardeşim saol ama bende çok üzüldüm inanki yıkılmış durumdayım verirken ellerim titredi anahtarı ama inşallah en kısa sürede dönecem geri bi süre artçı modunda yada 4 teker modunda takılacam kardeşlerimi bırakmak istemiyorum hepinizi çok seviyorum :thumleft:

HAYIRLISI NE İSE O OLSUN..
BEKLİYORUZ MUTLAKA...
:king:

geliyorrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm hahaha şuana kadar kadar ne misafir geldi nede başka bişey sabaha kadar bi aksilik olmassa geliyorum :queen:
:pr: yalnız hatun kişi işten geç çıktığı için biz biraz gecikicez bowlinge tezavurat (nasıl yazılıyodu bu ya :pr: ) çerçevesinde katılmak zorunda kalabiliriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, abi hayırlı olsun. şimdi benide üzdün yaw anahtarı verirken diyince. ben nasıl vericem anahtarımı başkasının ellerine yaw :salut: istersen ben alırım seni arkama. gel bizim buraya. arabaı da burda bırakırsın. alırım seni arkama :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun biscuit kardeş.. Umarım bir an önce fazer ile görürüz seni...

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, kardeşim saol bi müddet artçı olacam artık yapacak bişey yok bu arada hakkaten anahtarı verirken gerçekten elim titredi ya ahım şahım bi motor değil ama demekki bağlanıyor insan kuzusuna ama dönüşüm muhteşem olacak allah kısmet ederse...
Morpheus, kardeşim inşallah herkes için hayırlısı :queen:

geç kalmadıysak colakoglu ve yavuk2004'ü de listeye eklermisiniz dicektim listeye bi baktım bizim isimler zaten yazılmış.
demirbaş mıyız biz? :mrgreen:
neyse saol peril.
gelemeseydik kim bilir neler derdiniz :queen: , Allah'tan gelebiliyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, gelebilirsin gerçekten. alabilirim arkama. artık ehliyetim de var . baya zor aldım ama sonunda elimde. bahsız bedevi hesabı olabilecek herşey oldu. normal maliyetin iki katına mal oldu bana :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, kesin torpilli ehliyettir o abicimm hayırlı olsun kanka yarın zeynepde gelecek araba ile gelcez ilerki gezilerde takılacam arkana kafanı yorma :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, ok. abi tanıdıklar sayesinde iki katına mal oldu zaten. onlar olmasaydı nolurdu kim bilir. insan bu kadar şanssız olurki kartı kaplama yaparken kart yandı, az daha üçüncü defa kart parası vercektik. insan bahtsız bedevi olunca herşey oluyomuş gerçekten :pr:

Biscuit, abi iftara senseymişiz yalnız 4 kişi geliyozz haberin olsun ha yigeme selalar bişi lazımmı
peril beni yazmamışın kırıldım +1 BOWLİNNNNNGGGGGGGGG :flower: :flower: :flower: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zpoint, buyurun gelin ablacımm hazırlıklıyız 4-14 fark etmezzzz

baron sen gelmiyormusun kardeşim yawww

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, nasıl, nereye, ne zaman ben kaçırdım galiba olayı :silent:

Herkese guten morgen arkadaşlar... Evet buluşma günü geldi çattı.. Hava fena değil gibi.. Peroş, seni 19.30'da alıyorum ablacım ok ?

cillop gibi hava var dısarda =)

aksama gorusuruz ey ahaliiiiiii :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nmic, evet disardaki hava cillop ama biz burda kapandik bilgisayarin basina calismak zorundayiz. bunu hatirlatman sartmiydi :pale:

hey millet günaydın
zpoint,güzelim listededesinnn iyi bak yazdım seni kaçırırmıyım :wiinkk:
cenkoş;( :cherry: )tammadır 19,30da buluşuyoruzzzzz
yeni eklenenleri listeye yazıyoruummmmm...

haydi millet hava süper,biz süperrr,yıkılalım bugünnnnnnnnnnn :flower:

Peril, gideceğimiz yerle gidip görüşme falan yaptın mı hiç, sığabilecek ve yer bulabileceğiz dimi orada, yoksa biz gidip mi konuşacağız.. Sanki ikincisiymiş gibi geliyor bana :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar