14 EKİM BOWLİNG'E GİTTİK!:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
RUZGARSEVDALISI, kardeşim o zaman yarın bowlingde labutların hiç şansı yok hehehe iftarı ne yapıyoruz bu arada???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, bilmiyorumki abi yarın ben zpointide alıcam oda gelicek biz muhtemelen orda yapıcaz iftarı siz ayarladıysanız birlikte yapalım kaç kişi olduk
umarım biz o trafikte yetişiriz iftara yasin abi ben sana tel veriyim özelden :cat:

Bowlinnnnnnnnnnnnnnggggggggggggg....... Arkadaşlar Peril kızacak bakın.. Bowling diyin arada yaw.. BOWLING BOWLINNNNGGGG

Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI, eyvallah kardeşimm yolla... yapalım plan olmadı bize gelin yawww ederiz allah ne verdi ise sonrada gideriz hepberaber bowling e bi düşünün olur bu iş bence başka gelmek isteyen arkadaşlara kapımız açıktır alınmasın kimseler yazalımda =) :flower:

cenkmenderes' Alıntı:
Bowlinnnnnnnnnnnnnnggggggggggggg....... Arkadaşlar Peril kızacak bakın.. Bowling diyin arada yaw.. BOWLING BOWLINNNNGGGG

Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !
Bowling ! bowlinG !

evvettttttttttttttt :bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit, saol abi gelirken ben pideleri getiririm sıcak sıcak :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI, kardeşim kendin gel yeter yaw pideler sana feda olsun hehehe :rendeer: bowwwwwwwlingggggggggggg

Peril şunların kafasına (Bowling)bir taş at da uyansınlar. Bakın arkadaşlar, (Bowling)Peril asabi bir kızdır. Bowling başlığında başka şey (Bowling)konuşan insanlara çok kızar. Sonra bowling salonunda topu kafanıza (Bowling)yuvarlamasın. Söylemedi demeyin. (Bowling) :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kobayashi, haklısın altuğ bencede +1 :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kobayashi, o zaman biz gene pazar günü havelka da buluşalım :p

RUZGARSEVDALISI, ChatnoiR, kardeşlerim biz burada napacaz yav bizi unuttunuz. :pr: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar pazar günü yardım toplantısı var.. oraya gelen yokmu?

tabi buluşalım...tavla atar geyik yaparız.kesin buluşçaksak burayada yazarız gelmek isteyen gelir.

hasan eyvallah.zorlamanın lüzumu yok dimi:) uygun zamanda yaparız...

herkes burayı kontrol ettiği için buraya yazdım...

(bowling)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arvasi3, abi biz sana dvd yi yollayalım :queen: haftasonu hava ne olur bilinmez :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biscuit' Alıntı:
RUZGARSEVDALISI, eyvallah kardeşimm yolla... yapalım plan olmadı bize gelin yawww ederiz allah ne verdi ise sonrada gideriz hepberaber bowling e bi düşünün olur bu iş bence başka gelmek isteyen arkadaşlara kapımız açıktır alınmasın kimseler yazalımda =) :flower:

Allaaahhh yasin abi.. ben topik açıyorum:) 17:00 de biscuitlerde iftar var diye:) zeynep yenge ne der bilemem ama:) he bu arada perrilll bak kocaman yazıyorum BOWLİNGGGG

baron985' Alıntı:
bu arada motoru ehliyetsiz kullaniyoduk sadece simdide arabayida kullaniyorum. sabah verdim ehliyeti degistirmek icin. kultulucam artik ehliyetsizlik derdinden. ehliyetin fotokopisi yanimda. polis durdursa sorun olurmu acaba :silent:

baris keske ehliyetini alan polise kaseletseydin fotokopiiyi ben oyle yaptirmistim.üzerine birde not yazmisti

Herkese selam...

Öncelikle bu güzel davet için teşekkürler Peril. Hernekadar kimseyi tanımasamda arkadaşımıda alıp motorlarımızın siftahını bu programla yapmayı çok isterdim ancak biraz geç oldu açıkçası :pale:

Ama artık motorumda olduğuna göre buradaki programları daha sık takip ediyor olacağım. Umarım yakında tanışma fırsatı bulabilirim herkesle. :thumleft:

Yarın akşam herkese iyi eğlenceler.. :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar