Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cenk ,valla bir yandan iş yoüğunluğu bir yandan siz,iki tarafıda anca idare ediyorum.işte yanlış yapmaktansa arada burda yanılgılarım oluyor..idare ederseniz sevinirim please.!!!!şimdi öğle arası biraz rahatladım.
saat zaten 20,30da..duruma göre bunu her zaman belirtmemiz gerekmiyor.KETE,arkadaşımız ,motorunuz olması şart değil..isterseniz normalde gelebilirsiniz.
Peril, şimdi 20.30 konusunu anlamadım. Ben yukarıda 20-30 kişiden bahsediyodum saat nerden çıktı anlamadım. Ayrıca bişiy demiyoruz sana ki niye kızıyosun.. Bir de şunu merak ettim. "normalde gelebilmek" nedir. Biz anormal mi geliyoruz. :mrgreen: :cyclopsani:
of offffff cenk ben kızmıyorum ya.neden böle bişey diyim.normal dediğimde sana değildi korkuyorum diyenlereydi. :cat:
kafam dalgın kişi yerine saat anlamışım kusura bakma :rendeer:
conqueror,
seni unuturmuyuz.ekledik hemen.
nmic,sen varsın zatennn
biz işte böyle sanal alemde sanal şeylerle eğleniyoruz.
biz de motor falan yok. sahip olduğumuz tekerlekli tek taşıt el arabası.( tek teker diye bir muhabbet görürsen şaşırma). seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :thumleft: :queen:
gaffar, geldin demek. ehliyetlisin artik ha. gelirsin tabe ehliyetinle :salut: kagithanenin 6 aydir sifresi yokmus maillerine girmek icin. o yuzden elden hallet dediler. oglene kadar bitiyomus demekki. ne zaman teslim alicaksin?
arkadaşlar bizde gelmek isterdik ama malesef bahçelievlerden kartal ordan geri bahçelievler çok geç olur yani
yoksa düşünmem bile , neyse bizde yine c.tesi günkü organizasyona katılırız olmazsa :thumleft: