eveeeet. bende bilgisayarımın başına oturdum ve yazılanları okudum. şimdi son duruma bi bakalım
mete_han, numaramı özel mesaj olarak sana attım. :cat:
cenkmenderes, keşke sende gelseydin. akşam biraz erken yatar denklerdin bea. her zaman uyuyabilirsin. biz çok eğlenicez :king:
BENYATAR, abi sen durumunu zorla. seninle konuşacak çok geziler var :cherry:
alestevardiya, valla her yola girdik istanbulda şimdiye kadar. çok tecrübeli değilim ve bir o kadar da dikkatliyim. bir sorun olucağını zannetmiyorum. sende gelsen motorunla senin içinde çok faydalı olurdu. gördüğüm kadarıyla baya iyi kullanıyorsun. yola çıkmaya korktukca gözünde daha büyür ve heyecan yaparsın. ben sadece koltuk kısmından endişeliyim. motor üzerinde 1 saati geçince muhtelif kısımlarım ağrımaya başlıyor valla
maserati, geldik en önemli kısıma. bence dönüşte 18:00 ı geçirmememiz gerek. ama orda tekrar konuşup duruma göre daha erken dönebiliriz.öğlen yemeği ve sabah kahvaltısı için latif arkadaşımızın prefabrik evi vardı galiba.yani yolu ve oraları iyi bilir diye düşünüyoruz. yolda bir yerde mola verip sabah kahvaltısı olayını öyle hallebilir. öğlenide biraz öğleden sonraya kaydırarak mangal olayına girip girmiceğimize bağlı olarak bişiler yaparız :cat:
bu eş ve sevgili olayına gelince, 5-6 kişi vardı enson getiren. benim arkadaşım da sevgilisini getiriyor.listede de eşleriyle gelenler yazıyor. alestevardiya da gelirse çok kişi olucak heralde. dert etmeyin yani. :thumleft:
SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
colakoglu + 2 = anadolu
exspres +1(thunderkiller) = anadolu
eyong = andolu(kesin değil)
latif = anadolu (kesin degil)
BENYATAR ve kız arkadaşı +2 = anadolu (kesin değil)
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
ayd1n = avrupa
mo-zat = avrupa
e_erdun ve esi = avrupa
chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
kabir ve eşi = izmitten gelicek
freeozkan = avrupa veya anadolu
siah
CBR1000RR
mete_han (kesin değil)
ubaykal ve eşi
Geri sayım başladı. saatler 19:15i göstermekte ve kalkışa 14 saat 5 dakika kaldı. Gelmek isteyenler her an bize katılabilir. buluşma saatleri yeri şöyle.
Sirkecide 8:45 de buluşulup 9:00 vapuruna binilecek
Haremde 9:20 buluşulup uzun uzun gaz verilecek :mrgreen:
Lütfen buluşma saatlerinde titiz olun. özellikle sirkeciye gelecek arkadaşlar daha özen göstersin.
not: alestevardiya senin son durum nedir. ekliyelim mi listeye motor kullanan tek cesur kız olarak seni