latif' Alıntı:eywallah arkadaşim şimdi denizemi gezi amaçlimi ben derimki hem deniz hem gezi mükemmel olur dönüştede bir mangal yaparız mükemmel olur :silent:
aydinynr' Alıntı:Arkadaşlar mangal rakı olayları eşiyle birlikte gelmeyi düşünenleri bozar (mesela beni) eh yengenizi atlatıp gelebilirsem neden olmasın
aydinynr' Alıntı:freeozkan, Ben de eşimle birlikte gelirim tabi holy_diver gelirse çünkü biz onla pazar günü için başka şeyler hayal etmiştik fakat denize girmek de iyi fikir. Biz yeşilköy sahilde pizza yemeyi planlamıştık holy'le (holy'yi satmış gibi olmaktansa evimde otururum o yüzden o gelmezse ben de gelmem)
latif' Alıntı:arkadaşlar ben rakı flan içmem içenebde saygılı olurum ama dedigimiz gibi eşiyle gelenleride düşünmek lazim bence sade rakısız olsa daha iyi olur hem dönüşte virajli dar bir yol bizi bekliyor olacak :silent:
arkadaslar toplu sürüs yap1caz tecrubesi olamayan arkadaslar1m1z1n incelemesini rica ediyorum.ÖNEMLiDiR.....
latif' Alıntı:arkadaşlar ben ne güne duruyorum bir prafabrigim var arazi içerisinde biraz sakin iki odali etrafında çadir kurmak isteyen olursa o da olabilir gayet güvenli tüm ihtiyacimizda var ben derimki akşamdan gidelim mükemmel olur :cat:
e_erdun' Alıntı:arkadaşlar ben 49 yaştayım 8 yaşımdan beri motor tutkunuyum bu yaşlarda mobilet kiralamakla motora başladım ben motor kullanırken alkol almam çünkü alkol refleksi ne yaptığını biliyosunuz he cumartesi gidecek arkadaşlar akşamdan mangalını yapıp alkolunü alsınlar ama ondan sonra doğru yatağa gitsinler dönüştede mangal faslı olursa alkol yerine ayran veya kola içelim rahat rahat evimize dönelimki dönüş pazar günleri araçlar yönünden bayağı kalabalık oluyor evimizde geçirdiğimiz günü düşünürken birer tek yapalım daha iyi olmazmı böylesi (ben sadece fikrimi söyledim) lütfen yanlış algılamayın hepinize saygım sonsuzdur. :rendeer:
:cat: x1000 teşekkürlerbizde tam sizin gibi düşünüyoruz alkol alıp yola çıkmayız zaten