RUZGARSEVDALISI' Alıntı:arkadaşlar kısmetse bende gelmek istiyorumavrupa yakasından başka gelen varmı?
e_erdun' Alıntı:selam genç motorcular benide kabul ederseniz eşimle gelmek istiyorum ağva güzel yer yollar güzel 3 hafta önce motorla gidip geldim. toplu gidip gelmek çok daha güzel oluyor :rendeer:
ExPrEss' Alıntı:selem arkadaşlarr
daha yeni haberdar oldum bu geziden içim cıss etti valla bendemi gelsem ne?ya baron senin ehliyet varmıydı arkadaşım?benim yokdar: bir problem olurmu acaba yaa? off yaa neden parayı bastırınca şak die vermeslerki bu ehliyeti,kalabalık olursak gelirim ama bilginiz ossun :king:
freeozkan' Alıntı:RUZGARSEVDALISI' Alıntı:arkadaşlar kısmetse bende gelmek istiyorumavrupa yakasından başka gelen varmı?
arkadas1m ben avrupadan geliyorum esenlerden
denize girilecek arkadaslar haz1rl1kl1 gelin yanl1z baska yan1m1za neler almam1z gerektgiyle ilgili fazla bilgim yok arkadaslar1m1z1n tavsiyeleri devam etsin :rendeer:RUZGARSEVDALISI' Alıntı:denize gircekmiyiz peki ?
freeozkan' Alıntı:rüzgarsevdal1s1 arkadas1m cok iyi olur :cat:
aydinynr' Alıntı:freeozkan, Ben de eşimle birlikte gelirim tabi holy_diver gelirse çünkü biz onla pazar günü için başka şeyler hayal etmiştik fakat denize girmek de iyi fikir. Biz yeşilköy sahilde pizza yemeyi planlamıştık holy'le (holy'yi satmış gibi olmaktansa evimde otururum o yüzden o gelmezse ben de gelmem)
latif cok iyi olur bana uyar ama cogu kisiye uym1yacakt1rlatif' Alıntı:arkadaşlar ben derimkı akşamdan gidelim cumartesi o ranın akşamları çok güzel olur bir de kamp ateşi yakarız semaverde çay güzel olmazmı