14.10.2011 Cuma Cennet Buluşması !!

Tam saati kararlaştıralım arkadaşlar hava bozuk şansımıza... Non-Quattro floryada motorları bıraktığımız açık otopark var bu zamana kadar bişey olmadı ama avcılarda olabilir saat daha erken zaten belki havada dönebilir... Tam saat ve yeri kararlaştıralım arkadaşlar...

Yapıcak bişey yok valla motorumda arıza olmadığı sürece sıkıntı yok.. Şimdi bi çamurluğu sabitlerim kar yağsada bişey olmaz :) :) hava şartlarına alıştım artık :wiinkk:

Yapıcak bişey yok valla motorumda arıza olmadığı sürece sıkıntı yok.. Şimdi bi çamurluğu sabitlerim kar yağsada bişey olmaz :) :) hava şartlarına alıştım artık :wiinkk:

İstanbul havaları malesef her zaman yanar döner olmuştur. Az çok bizde alıştık. İnş akşama kadar bi ışıldama olur da ayarlarız ;)

Doğru zaten motosiklet sürücülerinin en büyük düşmanı yağmur :( Dün güzeldi hava bugün bozdu :( akşama daha çok var düzelir inşlh... Ama benim için farketmez yine söylimde kar yağsada gelirim :)

Arkadaşlar akşam 20:00 onaylandı galiba sato78 coloninin önünden alacağız diğer buluşma noktası hürriyet caddesi cennet mahallesi yürüyüş yolu üzeri burger king önünde buluşalım. Ben biraz hazırlık yapacağım garajda yeri bulamayan veya yer değişikliği olursa lütfen bana bildirin gsm numaram:0537 915 83 99 motosiklet plakam : 06 YET 96 saygılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mehmet bi sorsana onlara bugün bişey yapıcakmıyız yapmicakmıyız

beyler avcılar yada büyük cekmece cevresinde bulusma olursa dahil olucam bende haberlerinizi bekliyorum forumdan

Beyler başlıkta yazı olan adreste toplanıyoruz avcılarada gidebiliriz akşam 20:00'de coloniden alıcaz seni sato87 ...

Arkadaşlar akşam 20:00 onaylandı galiba sato78 coloninin önünden alacağız diğer buluşma noktası hürriyet caddesi cennet mahallesi yürüyüş yolu üzeri burger king önünde buluşalım. Ben biraz hazırlık yapacağım garajda yeri bulamayan veya yer değişikliği olursa lütfen bana bildirin gsm numaram:0537 915 83 99 motosiklet plakam : 06 YET 96 saygılar...

arkadaşlar anayol üzeri haricinde pek bilmiyorm cenneti.haritadan baktım.k.çekmeceye gelmeden sağdan gircem.bu hürrüyet caddesi trafiğe kapalımı burger caddenin başında yada sonundamı?

E-5 Üzerinden sizide alalım cennet metrobüs durağının önünden sizi alacağız... 19:50 civarı orda olun...

---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:24 ----------

arkadaşlar anayol üzeri haricinde pek bilmiyorm cenneti.haritadan baktım.k.çekmeceye gelmeden sağdan gircem.bu hürrüyet caddesi trafiğe kapalımı burger caddenin başında yada sonundamı?

E-5 Üzerinden sizide alalım cennet metrobüs durağının önünden sizi alacağız... 19:50 civarı orda olun...

Tamamdır biz şuan cennetteyiz internet cafeden yazıyorum... gelecek olan arkadaşlar telefon numaramdan iletişime geçebilir yada doğrudan 20:00'de burger kıng önüne gelebilirler... sato87 seni alacağız coloninin önünden unutmadım yani... :) :)

---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 18:00 ----------

bana çok uzak....size iyi eylenceler...

Kısmet bi gün inşallah biz geçeriz karşıya :)

Efe benim teli formatladım kimsenin numarası kalmadı benı araşana bi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar