14-08-2005 Ağva Gezisi resimleri ve macerası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ExPrEss, geziye gelmeyenler bu yazilari okudukca ne dusunuyolar acaba :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabir, valla ben gelicekler var gelin bi problem olmaz dedim. gelen bayan arkadaslar da memnun kalmislardir heralde :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabir, hadi gidek o zaman :rendeer:

wallaha cuma aksam forma msn yi bıraktım 3 arkadas vardı!! onlar istersen getirme dedi bende ok dedim beni mazur gorun dedim onlarda ok dedi yani onlar biliyodu !!!!!! wallaha yap bu hafta sonu gelmeyen boyle olsun deyim :queen: :queen: :king: :king:

kabir' Alıntı:
RUZGARSEVDALISI,
Ne kadar anlatsak azdır... Yaşanası bi olaymış bu toplu gezi...
baron985, Gelicem deyip te mazeret bildirmeyenleri açıkla baron açıkla ki utansınlar açıkla ki gerçekler su yüzüne çıksın hatta mazeretini beğenmediğin kişileri de yaz...

abi ben size sordum kız arkadasımı getireyim mi diye ama siz esiyle gelen olmayabilir deyince bende vazcaydım sonuc olarak sadece haftasonu gorebiliyorum bende masukiyeye gittim ama resim cekemedim neyse bu hafta sonu yapacaksanız %100 varım benim icin uzaklık problem degil yani siz gidek deyin haftasonu deyin yeter :salut: :salut: :salut: :queen: :queen: :king:

aaa kabir c.tesi yayınlandı bayanların da geleceği. neyse başka sefere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar kabir akadasimizin tez egzosu vurula, 2 susturucusu da kopeklere yem edile :mrgreen:

SON DURUM
---------------
colakoglu + 2 = anadolu
latif = anadolu (kesin degil)
BENYATAR ve kız arkadaşı +2 = anadolu (kesin değil)
mo-zat = avrupa
:pl: kabir ve eşi = izmitten gelicek :pl:
siah
CBR1000RR
mete_han (kesin değil)

baron985, +11111010001010101

Süperdi kardeşim hemde ne süper, ama kabir haketmiyor bunu onunki talihsizlik biraz... ama dierleri için sen karar ver hakim olarak....

Arkadaşlar herşey çok güzeldi. Ancak ağva yolunda arkası arkasına 5-6 tane sağlı sollu virajları arka arkaya geçişlerimiz gözümün önünden gitmiyor.

Baron dün gece shadow la da konuştum. Erikli olayına bodozlama dalalım. Bu gün pazartesi. Şimdiden araştırma yapalım ki hafta sonuna organizasyon hazır olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal, abi seni msn ye ekledim haberin ola [email protected] ailenizin muhabiri :queen: isteyen ekleyebilir :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal, bu hafta sonumu ?? dur abi bi bakimini yaptiralim motorun :) valla ben biraz baktim oteller 100 ytl nin uzerinde. pansiyonlar da nette yok. bizim arkadasla konusayim o biliyodur belki uygun bir pansiyon :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI, banada zorla msn kullandircaksiniz sonunda.icq kullanan yokmu yaw :pale:

yaa organizasyonu yapalım da gerekirse diğer haftaya olur. ancak 30 ağustosu da unutmayalım...

Bu hafta sonu bir yere gidemezsek pendiği geçince sahilde bi yer var deniz kenarında tam muhabbetlik. süper ayranı var olmadı orada takılırız...

Ya da anadolu grubu avrupaya geçer sahil kenarı sakin bi yerde muhabbet ederiz...

abi yok mu bunun tekrarı be :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
bak aglıyom haaa :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal' Alıntı:
Hasan dostum bizim resimler milliyet gazetesinde ne zaman çıkar?? :p

abi şu anda basım aşamasında verdim resimleri yetkili merciilere en kısa sürede çıkıcak :cherry: :cherry: :cherry: abi şu erikli olayını çözelimde en kısa sürede forma ekleyelim gelmek isteyenler kendilerini ayarlasınlar şimdiden :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal, bu pazar sabah miskinligimizi attiktan sonra ogleden sonra biryerlerde takilim gegiklere kaldigimiz yerden devam ederiz. :thumleft:

beyler eger sarkoy dusunursen1z ben gecel1g1 10 m1lyona b1 pans1yon ayarlar1m cok yak1n dostumun pans1yon. ortak kullan1lan b1 mutfag1 var ve her odada dus var. ama odalar 3-5 k1s1l1k tem1zd1r. h1c b1 s1k1nt1 cekmey1z yol 220 km .. direk bas1p g1tmey1z yolu 1k1ye boler1z kumbagda b1 den1z sefas1 yap1p devam eder1z. tek1rdagdan sonra 38 km l1k v1rajl1 b1 ylu var dunku yoldan cok daha 1y1... yorumlar1 b1 yaz1n arkadaslar... ona gore haraket edel1m... onceden haber vermem laz1m pans1yona

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985' Alıntı:
RUZGARSEVDALISI, banada zorla msn kullandircaksiniz sonunda.icq kullanan yokmu yaw :pale:

paraylamı kullansan ne olur :cherry: :queen:

ben derim ki 30 ağustosu erikliye denk getirelim. bu haftasonu yada diğer haftasonu da yakın bi yere gidelim.

Önce ne yapacağımıza karar verelim sonra başlık açarız.

arkadaslar bu hafta sonu mu olacak bu ?? dediginiz gezi wallaha bu hafta sonu olmazsa ayın 27 ehliyet sınawı var 3-4 eylülde acık ogretim o yüzden ne zaman yapacaksınız??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar