14-08-2005 Ağva Gezisi resimleri ve macerası

Arkadaşlar fotolar için teşekkürler.
Benim sizinle hiç ilgim olmadığı halde bu saate kadar oturdum ve fotoları bekledim.
Hayret bişi yaa.
Fotoğraflardan önce kara kara düşünüyordum...KW250- LAND CRUISER mi alayım yoksa Jinlun JL 250-5 mi diye.
Bu arada KW 250 hakkındaki edindiğim bilgiler JL 250-5 in bilgileri yanında 0 kaldı.
Aranızda kimse yolda kalmadığına göre ve mekanik bir sorun da çıkmadığına göre sanırım Jinlun ailesine bu hafta katılıyorum.
Herkese iyi sabahlar.

Evet jinlunlar test edildi onaylandı.. :)

Arkadaşlar şu saate kadar defalarca fotolara baktım. Hala doyamadım. Gerçekten de çok güzeldi. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum... :thumleft:

öncelikle kazasız belasız gezinizi tamamlayıp evlerinize döndüğünüz için hepinize geçmiş olsun( unutmadan ikinci eviniz motosiklet.net!e de dönerdönmez gezi anılarınızı ve fograflarını bizimle paylaştığınız için önce emeği geçen arkadaslara sonrada butun gezi ekibine teşekkurler. :rendeer: :cat:
anlaşilacağı üzere geziler dostluk,arkadaşlık,kaynaşma,neşe ve eğlence kaynağı oluyor.bütün arkadaslarımın fırsat buldukca inşallah daha cok böyle geziler düzenleyip sevgi saygı içerisinde motosiklet.net'camiasını bir aile gibi bir arada toplayıp dahada güzel günlere hep beraber erişmemız temennısiyle tekrarlarında aranızda olmaktan bende mutlu olacağım .İnşallah kısmet olursa sizlerle yüz yüze tanışırız. :cherry:

ubaykalarkadasımızın eşinede geçmiş olsun.inşallah yanık fazla değildir.. :pale: ( bu arada yoğurtvedişmacunu kullanmayın.SİLVERDİN yanık için ideal bir pomattır..)

eğer ERİKLİ kıyısına gezi düşünürseniz ben size rehberlik ederim..Erikli-İstanbul aşagı yukarı 250 km civarında ama denizi olağan üstüdür.Yolları temiz ve düz, sakin ve rahatça denize girilebilecek bir yerdir

teşekkürler shadow.

Erikliyi kısa zamanda düşünmemiz lazım. EE 250 km gidince de orada kalmak lazım... :)

gecen sene pansiyonlar (en az 3-4 yataklı ) 25-30 civarıydı..paylaşıldığı zaman kişi başına çok az bir para ödenir..

web'den araştırma yapmak lazım. müsait bi zamanda araştırırım. şimdi yatıcam. 2-3 saat uyuyayım. yarın toplantıda uyumazsam iyi.

Hocam tek kelimeyle bravo üç kişiydi beş kişiydi derken bir dünya toplanmışsınız mükemmelde bir gezi olmuş. Pazargünü azdaha bende atlayıp geliyordum olmadı yeni organizasyonları bekliyoruz.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Arkadaşlar merhaba, akşam haber veremedim çünkü laptop'u ofiste unutmuştum :pr: ama Allah'a şükür sağ sağlim eve döndük. Yaw benim o geziye gelişimin en büyük nedenlerinden biri çimende yayılmak ve nehir kenarında muhabbet etmekti, bunun için benim dönmemi mi beklediniz :pr: Ama herşey için teşekkürler müthiş eğlendim ben, valla inanın dönerken çok daha eğlendim çünkü o virajlar bir harika. Gruptan kopma veya gruba uyma korkusu olmadan kafana göre gitmek ve o virajlara dalmak müthişti, beni arkadan izlemeliydiniz iki kişi scooter la nasıl dalıodum virajlara yaw ben bile şaşırdım. Hayatımda bu kadar zevkli yol görmedim ben.
ubaykal kardeşim yengeye geçmiş olsun, ama buda bir tecrübedir. e_erdun hocam sende varolasın teşekkürler herşey için.
Ama ben doyamadım be zaman çok kısıtlıydı (özellikle benim için) doru düzgün muhabbet edemedik kaynaşamadık. Keşke sizinle dönebilseydik ama işte çocuk ufak huzursuzluk yapmış ve bizde dönmek zorunda kaldık. Gerçi bi ara plaja size bakmaya geldim ama ne mümkün, o ne kalabalıktı be. Neyse her şey çok güzeldi, gerçi tam olarak grup sürüşü kurallarına uyamadık bocaladık ama sanırım dönüşte daha iyi olmuştur. Saygılar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyong, valla iki kisi scoter uzerinde super gidiyodunuz. Virajlarda nasil gidiyordunuz sasirdim valla. tebrik ederim. donusunuzu izleyebilsek cok zevkli olurdu eminim. ama donus yolu daha keyifli ve maceraliydi :thumleft:

Eyong, Kardeşim ben sizin ayrılacağınızı duymadım biz freeözkan la seni sorduk bir baktık gitmişsiniz... Oturup 2 hasbihal edemedik... Kısmetse bir dahaki geziye...
baron985, Çok haklısın ben de çok kıskandım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ubaykal zannedersem kumsalda resim çekilmedi :pr: baron dönerken kocaman kocaman ineklerin arasından geçmiştik :queen: arkadan gelen sendinmi ben biraz tırstım :santa: çünkü motor kırmızıya ole yapmayalım diye :flower: :flower: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyong sen biz bi ugrariz dediniz. biz sizin biraktiginiz yerde oturuyoduk.sonra gitmisiniz. :pale: bir dahaki sefere uzun uzun konusuruz artik.

bu arada deniz kiyisinda kimse foto cekmemisti. yani oyle resimler yok. :salut:

bu arada e_erdun abi, hakketten yaw. ben hic bu olayi dusunmemistim. siz iyi yirtmisiniz valla :p

aydinynr, abi senin teknik kimsede yok ama :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
allahtan yanindan gitmiyodum. dedim acaba yandaki arabalara mi kizdilar da gecerken tekme atiyolar ama isin sirri farkliymis :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu arada ben gece yorgunluktan uyuyamadim ya. 1:30 da yatmama ragmen 6:30 da kendiliginden uyandim, saga dondum olmuyo sola dondum olmuyo, bir turlu rahat edemedim yatakta :pr:

Ya bu arada dönerken araçlardan biri; bir jeep (arkadaşlar hatırlar yanında durdum biraz sohbet için :pr: ) Adi insan arabasından çöp attı dışarıya, yanılmıyorsam içinde sıvı ihtiva eden bir plastik bardak... İşte bu attığı şeyi ben ön kaporta ile karşıladım fakat ne olduğunu anlayamadığım için ödüm patladı, sonra yanlarına gidip "Kardeşim niye çöpünü yola atıyosun hadi attın diyelim niye yola bakmadan atıyosun falan dedim ama baktım ki vatandaş konuşamıyo alkolden gözler kaymış... Sonra grubu böyle ...oktan bir işe sokmamak için yoluma devam ettim... (hani kavga çıkmasın falan güzelim gezimizi kendini bilmezlere rezil ettirmeyelim diye) Ama bir aptallıkla adamın plakasını alıp polisi aramak hiç aklıma gelmedi bas şikayeti ilgilensin polis amcalar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar günaydın resimler süperrrrr çok keyifli bir geziydi herkeze burdan tekrar teşşekkür ederim ÜMİT ABİ yenge ayagına egsoza deydirmiş geçmiş olsun yengeye selam abi :rendeer: bence en kısa zamanda bi ERİKLİ yapalım abi ohhh her tarafım ağrıyooo :santa: :santa:

Arkadaslar cok guzel bir gezi olmus....
Uyanamadim,uyana :pr: madim!!!
Bir dahakine bir onceki aksam 9 da yaticam ve sabah yaninizda olacagim.... :rendeer:

RUZGARSEVDALISI, :p kesin yapalım erikli yayla enez neresi olursa ama saroz körfezi olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar