Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burada kabinlerdeki deliklerden milleti gözetleyenleri yakmak amaçlı bir ateş duvarı oluşturulmuş tabi bu arada kabinlerde yanıyo ve de kullanımdan kaldırılıyo (ayıklanıyo) 32 adet kabin gözetleyen yüzsüz yakıldığı için de win 32 kullanılmış mesela bende bi kere win 45 lost 4 yazmıştı yani 4'ü kaçmış adilerin
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aydinynr, freeozkan, siz gülün. ben bu msn vv hotmail ortamına gıcık olduğum için kullanmıyrum. al işte www.msn.com dan indiriyorum ve içinden abuk sabuk şeyler çıkıyo. allahtan firewall vardı da gösterdi. icq var, yahoo messenger var skype var, yani herşey var bende ama msn e gıcık oluyorum :jocolor:
arkadaşlar ,beyler, kardeşlerim, pazar günkü arkadaşlarım pazar günkü çocuklarım nerde benim r: uzun yol yordu galiba çocuklarımı lütfen arkadaşlarım fındık kabuğunu doldurmayacak nedenlerden tarşımalara girmeyin benim grubum lütfen şimdiden bunları bırakın şarköy gezisine heppinizi bekliyeceğim aynı şekilde şen ve matrak olun lütfen birkaç gün dinlenin iyice bende biliyom çok yorulduk yorgunluğu daha üstümüzden atamadık ne olursunuz birbirinize kırıcı olmayalım şu beş paralık dünyada hepimiz birbirimize mutlak bir gün lazım olacağız
e_erdun, Abi biz sadece takılıyoz şakacıktan Mehmet, Özgür ve ben küçük bi çete oluşturduk yükleniyoz millete bence baron985, de kızmamıştır bize o da şaka yapıyordur ama ben yine de her ihtimali düşünerek özür diledim yoksa kimseyi sebepsiz yere kırmam
aydinynr, niye kızıyım kardeş takılıyoz öyle ama gerçekten sisteminize dikkat edin. Ben birkaç haftaya kadar emule denen program yüzünden windows un kendi firewall ını bile açamıyodum. Biri girmiş bilgisayara bide utanmadan not bırakmış belgelere. ondan sonra işi sıkmaya başladım. emuleden vaz geçebilsem benim modem de hardware firewall bile var ama bağımlılık yaptı işte l:
baron985, Ben ilk msn indirdiimde de bana garip şeyler olmuştu setup'ın içinden 1 kalıp beyz peynir ile iki tane de ekmek çıkmıştı sonra öğrendim benim indirdiim msn grocer pack'miş :mrgreen:
Abi bin tane hack programı var kazaa e-mule e-donkey ares gibi paylaşım programları yüzünden hepimiz yiyoruz wormleri soora netbus falan gibi programlarla kafasına göre takılıyo millet... benim orijinal bir virüs programım var ve de çok iyi çalışıyor (internet security de var) fakat 50 tane spyware yemişim geçen temizledim ama 4 tane kaldı kafayı yedim temizleyemedim...