14-08-2005 Ağva Gezisi resimleri ve macerası

baron sen nas1l msn kullanmass1n ya

gazateci yazar hasan heryer deye söyliyelim de seni haber yapt1n...

"firewall Win32 Kabin Ayıklayıcısı "

Burada kabinlerdeki deliklerden milleti gözetleyenleri yakmak amaçlı bir ateş duvarı oluşturulmuş tabi bu arada kabinlerde yanıyo ve de kullanımdan kaldırılıyo (ayıklanıyo) 32 adet kabin gözetleyen yüzsüz yakıldığı için de win 32 kullanılmış mesela bende bi kere win 45 lost 4 yazmıştı yani 4'ü kaçmış adilerin

freeozkan, +1 bi de bu adam mühendis yanılmıyosam ben birde şu şarkı yarışmalarından bir makina mühendisi hatırlıyom adı "ajdar" dı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aydinynr, freeozkan, siz gülün. ben bu msn vv hotmail ortamına gıcık olduğum için kullanmıyrum. al işte www.msn.com dan indiriyorum ve içinden abuk sabuk şeyler çıkıyo. allahtan firewall vardı da gösterdi. icq var, yahoo messenger var skype var, yani herşey var bende ama msn e gıcık oluyorum :jocolor:

aydinynr' Alıntı:
freeozkan, +1 bi de bu adam mühendis yanılmıyosam ben birde şu şarkı yarışmalarından bir makina mühendisi hatırlıyom adı "ajdar" dı :queen:

abi baronda ajdar1n feryad1 2 mi oluyo o zaman
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar ,beyler, kardeşlerim, pazar günkü arkadaşlarım pazar günkü çocuklarım nerde benim :pr: uzun yol yordu galiba çocuklarımı lütfen arkadaşlarım fındık kabuğunu doldurmayacak nedenlerden tarşımalara girmeyin benim grubum lütfen şimdiden bunları bırakın şarköy gezisine heppinizi bekliyeceğim aynı şekilde şen ve matrak olun lütfen birkaç gün dinlenin iyice bende biliyom çok yorulduk yorgunluğu daha üstümüzden atamadık ne olursunuz birbirinize kırıcı olmayalım şu beş paralık dünyada hepimiz birbirimize mutlak bir gün lazım olacağız

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydinynr, senin bildiğin mühendislere benzemeyiz biz. tabuları yıkarız gerekirse :pl: bak noldu msn msn dediniz bi indirdik içinde yok yok msn hariç :p

baron985, Kızma sevgili kardeşim biraz takılalım dedik kızdıysan ben ikimiz adına da özür dilerim

"firewall Win32 Kabin Ayıklayıcısı " hakkında yazdıklarım umarım seni rahatlatmıştır :)

e_erdun, Abi biz sadece takılıyoz şakacıktan Mehmet, Özgür ve ben küçük bi çete oluşturduk yükleniyoz millete bence baron985, de kızmamıştır bize o da şaka yapıyordur ama ben yine de her ihtimali düşünerek özür diledim yoksa kimseyi sebepsiz yere kırmam

Forumdan Uzaklaştırıldı
yahu arkadaşlarım benim anlamadığım bir konumu var :silent: lütfen ne olursunuz biribirinizi kırmayın ercü abinize kulak verin biraz :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydinynr, niye kızıyım kardeş takılıyoz öyle ama gerçekten sisteminize dikkat edin. Ben birkaç haftaya kadar emule denen program yüzünden windows un kendi firewall ını bile açamıyodum. Biri girmiş bilgisayara bide utanmadan not bırakmış belgelere. ondan sonra işi sıkmaya başladım. emuleden vaz geçebilsem benim modem de hardware firewall bile var ama bağımlılık yaptı işte :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, yok abi birbirimizi kırdığımız falan yok. benim bilgisayarda msn programının içinde garip şeyler buldum. dikkat edin diyorum :cat:

baron985, Ben ilk msn indirdiimde de bana garip şeyler olmuştu setup'ın içinden 1 kalıp beyz peynir ile iki tane de ekmek çıkmıştı sonra öğrendim benim indirdiim msn grocer pack'miş :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydinynr, :p

baron bizi biraz tan1y1p anlam1st1r k1zmaz barona yanl1s olmas1nnnn...

yanl1z sen1in bu nick cok haval1 k1l oluyorum he bil yani...

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: (saka 2)

Abi bin tane hack programı var kazaa e-mule e-donkey ares gibi paylaşım programları yüzünden hepimiz yiyoruz wormleri soora netbus falan gibi programlarla kafasına göre takılıyo millet... benim orijinal bir virüs programım var ve de çok iyi çalışıyor (internet security de var) fakat 50 tane spyware yemişim geçen temizledim ama 4 tane kaldı kafayı yedim temizleyemedim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985 ben msn falan bilmiyorum,girmiyorum ,anlamamda,bilmemde sizde beim gibi olun dostlarım :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar