O değilde yaş sınırı iyice düşüyor... Araştırmadan konu açmalar, 3.000 var motor önerin!! yazmalar... Birde ünlem koyuyorlar ya. Direk dövesim geliyor, emredermiş gibi :mrgreen:
Son zamanlarda çok garip tipler türedi bu forumda....
Birde şu tipler var.
Adam konu açıyor atıyorum 1000rr ile başlayacağım diyor.Yorumlar geliyor tehlikeli,tecrüben az diye
bu sefer konuyu açan troll kızıyor sizene istediğimi alırım.Ulan o zaman ne diye konu açıyorsun.Konu açmanın amacı fikir almak değil mi?
Birde şu tipler var.
Adam konu açıyor atıyorum 1000rr ile başlayacağım diyor.Yorumlar geliyor tehlikeli,tecrüben az diye
bu sefer konuyu açan troll kızıyor sizene istediğimi alırım.Ulan o zaman ne diye konu açıyorsun.Konu açmanın amacı fikir almak değil mi?
oda bişemi bi sefer bi veled mondial ile almanya ve amerikaya gidecem diye konu açtı o konuyu görmek herkese nasip olmaz oğuz çok iyi biliren son da da gidecem ben görürsünüz demişti komediydi be
![]()
![]()
Evet beyler ciddileselim biraz..
Bunun enseye saplagi kim atacak ona karar vermeliyiz artik. ::144::
Ona bakarsan saygıda yok. 18 yaşındaki çocuk(üstüne alınmasın kimse, kimin ne olduğunu belli) 30 yaşındaki adama atar yapıyor... Sıkıştırsan bir köşede abicim diye yalamaya başlarda neyse.
Motosiklet modeline göre yargısız infaz, aşağılama...
Adam s1000RR HP4 yazmış kullandığı motora. Ve bu adam 2 ay önce tecrübem ve bütcem yok, bana şu bütçeyle motor önerin diye konu açmış :queen: ve hp4 türkiyede 12 kadar anca olan bir motor...
Daha çok varda yazmiyim neyse :farao:
Ben enseye saplakla epey iyi niyetliymisim adama bak cani çıktı : ))))Bir yere toslayınca polis amcalar 20cm kadar şaplağı atarlar zaten... Gitsin alsın, biz uyarımızı yaptık. Aslında ailelerin çocuklarını bilinçlendirmesi gerekli. Aile denilen şahıslar veletlerine doğruyu yanlışı öğretmedikten sonra biz ne yapabiliriz ?
Yalnız dostum, bana veya çevremden birisine toslarsan ehliyetsiz... Bilki RR arkasında sürüklerim seni, ibreti alem olsun diye :mrgreen:
[/COLOR]Sağolasın abi..zaten TRAFİĞE KAPALI ALANDA HOBİ OLARAK KULLANICAGIM İÇİN ARAKADAŞLAR YANLIŞ ANALAMIS
TR_SELECT