ulan benim kafama bozmayın artık adam gibi ehliyetini beklesin alsın ne halt alıyorsa geçen gün bir pizzacı yüzünden zincirleme kaza yapıyorduk arada ben motosikletle gidiyorum bıktım böyle ergenlerden biz salağız ehliyet alana kadar motor kullanmıyoruz eğer benim tecrübem olmasa orada panik yapıp direk önümdeki arabaya girerdim al böyle küçüklere alın 100lük bir şey olmaz gibi laf yapmayın spor yapsın onun yerine bisiklet diye tekerli bir araç var onu kullansın
Gençler harbiden ayıp etmişsiniz, Çocuk size, Bana en uygun motosiklet nedir diyor Adam akıllı cevabım sana gelsin ;
Genç, 8.000 TL Bütçen varsa herşeyine en uygun motor Asya'nın 100 Lük cublarından birisi, Yaş 13 birde 25-30 Yaşındaki adamların zapdetmede güçlük olacağı motosikletlerden istiyosun.
Ölmek istemiyosan en uygun Sana Asya Cub motorlardan herhangi bir sınıf model, Sen boşver öyle motosikletleri18-19 Yaşına geldiğinde Ehliyetini alıp düzgün bir Suzuki falan alırsın.
Haa, Arkadaş 13 Yaşında diye azarlamayın, Bu sizin ayıbınız olur maadem sizden küçük en uygun cevabı vermek sizin büyüklüğünüzü gösterir.