13 Şubat 2010 Sürücü Kursları Sınavı

Arkadaşlar Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?? Meraktan Çatladım..

Sonuclar inş. istediğiniz gibi gelir.Bende 17 Nisan'daki sınava gircem,13şubat motor ve trafik sorularını cevapladım mantıkla trafıkten 27 motordan 18 dogru yaptım trafik geçmek için 28miş :p kitabı alıp okudunmu onuda yukseltirim :mrgreen:

26 şubattan sonra açıklanıyor..

Bugünden sonra da ne zaman işte :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

Sonuclar inş. istediğiniz gibi gelir.Bende 17 Nisan'daki sınava gircem,13şubat motor ve trafik sorularını cevapladım mantıkla trafıkten 27 motordan 18 dogru yaptım trafik geçmek için 28miş :p kitabı alıp okudunmu onuda yukseltirim :mrgreen:

Muhakkak çalış ;)

Merak ettiğim birşey var motorla direksiyon sınavına gırdıgımızde nelerden puan kırılıyor acaba nelere dikkat etmemiz lazım..

26 subat -1 mart arasında acıklancakmıs bende annemın sonucalrına bakıyom gercı gectı sorlardan hesapladım 96 95 100 çekmiş aynı ben ya:rendeer:

26 subat -1 mart arasında acıklancakmıs bende annemın sonucalrına bakıyom gercı gectı sorlardan hesapladım 96 95 100 çekmiş aynı ben ya:rendeer:

süper.. yarın açıklanır büyük ihtimal..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------

Merak ettiğim birşey var motorla direksiyon sınavına gırdıgımızde nelerden puan kırılıyor acaba nelere dikkat etmemiz lazım..

girmedim bilmiyorum ama şunlardır...

sinyal verip vermemen,
motosikleti kaldırman,
durdurman,
dönüşlerde etrafa bakmak,
trafiği kontrol etmen,
şerit kullanımı,
dönüşlerde yatma

falan filan....

Beklediğimiz an bugün geldi.. Ehliyet sonuçları bir aksilik yaşanmazsa bugün açıklanıyor !!!!!!!!!

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D

TRAFİK_A12 85 GİRDİ

İLKYARDIM_A12 87 GİRDİ

MOTOR_A12 85 GİRDİ

=> Bu hafta sonu da direksiyon sınavı var :))))

harikasın dostum :cat:
sıra direksiyon sınavında sonra rahatsın haydi hayırlısı şimdiden :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun:rendeer::rendeer:.Darısı benim ve diğer 17 nisan Sınavına gircekler için :p:p

Sonunda direksiyon sınavınada girip geçtik :p haftaya elimizde inş. ehliyetler :) :) :mrgreen:

Sonunda direksiyon sınavınada girip geçtik :p haftaya elimizde inş. ehliyetler :) :) :mrgreen:

Ben girdim.. Süperdi.. Tabiki de geçtik.. Haftaya elimizde olmaz diye düşnüüyorum.. Kursa sordum salı evrakları hazırlayıpm MEB'e yollarlarmış.. MEB de cumaya kadar hazırlayamaz dedi.. Sonraki haftaya sarkar dedi.. Yani iki hafta ordan bir de karakolda gün verirlerse bilemem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar