13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

Tencere, mete_han, roadrunner, erdo2002, senturk_69, buraki77, ilkcanercan, jinlun, Bilooo, Loft, ABZAH, gümüş600f, roa, berkforce, Sebze, madmax01, Skullhunter, CERRAHI, ptulku

bu kadar adam topiği okuyoruz ama hala tatmin edici resimler yok.. Edy olmasa hiç bişey yok.. Hadi millet döşeyin fotoları artık....

keşke hazerfan'da yapılan MX balkan şampiyonasını izlemeye gelseydinizz.. ne de olsa senede bir defa oluyor :) gerçekten güzeldi...

edy

Tencere, mete_han, roadrunner, erdo2002, senturk_69, buraki77, ilkcanercan, jinlun, Bilooo, Loft, ABZAH, gümüş600f, roa, berkforce, Sebze, madmax01, Skullhunter, CERRAHI, ptulku

bu kadar adam topiği okuyoruz ama hala tatmin edici resimler yok.. Edy olmasa hiç bişey yok.. Hadi millet döşeyin fotoları artık....

fotolar geç kalmadı, ben biraz erken koydum fotoları galiba suçlu benim:)

loft dostum hadi ne varsa sende var yolla şu resimleri artık....bizim masa grup resimleri sendeydi....
buraki77....sendende tırtıl niyazinin resimlerini bekliyoruz....bak olmazsa darılırım vallaha....:p

slm arkadaşlar herkes burda...benim bu gün hep ilkti motorum gezim daha nicesine inşallah...bizde kazasız belasız geldik ..resimler birazdan geliyor..

Biz de döndüüükkk:queen: :queen: :p

Şahane bir gezi oldu arkadaşlar. Teşekkürlerimizin en içteni. Yeni tanıdığımız arkadaşlara bir daha merhaba. emeği geçenlerin ellerine sağlık. :cat:
Artık bizden kurtulamazsınız. Her gezide 70 km. ortalama ile biz de varız :queen:

Mavi BMW 650 abi ve eşi zincir attırmışlardı. Bence ucuz atlatmışlar hem de. geçmiş olsun diyoruz tekrar. Biraz ayar yaptık ama, dişliler iyi yamulmuştu. Yavaş yavaş döneriz biz dediler. :p Biz de yavaş yavaş nasıl dönülür diye endişelendik. :queen: :queen:
Herkese kocaman öpücükler. (Laf aramızda ESKİCİ dereye düşseydi bu günün en tatlı hatırası olacaktı. Kedi gibiymiş Namıssız yaaa):queen:

29812Resim_002.jpg

741792Resim_005.jpg

977785Resim_040.jpg

698859Resim_039.jpg

801965Resim_041.jpg

devamı gelcek

Son düzenleme:
OOohooo son fotoyu niye 2 kere koydun dostum...torpilmi var...:p

bizimki daha gelmeden olmasın böyle şeyler...:mrgreen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
[YT]Ojk4RYslZ7w[/YT]
Fotoğraflar turdan sonra:cherry:

çok keyifli bir gezi oldu katılan herkese teşekkürler:cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
geliyor beyler resimler az sonra...
beni izlemeye devam edin :)

vaşşşşş....o ne bee...:p 32 motor saydım...senle 33...sonradan katılanlarda oldu...40 olduk galiba...sağlam tayfa yani...yakışır bize...galabelik olunca züper oluyor...şiddetle önerilir...akşam motorunuza tekrardan sarılıyorsunuz...iyiki varsın diye...

ya videoda kendimi göremedim...kaç numeroyum ben...hatır için bi bakıverin ...hankısıyım...

:cat: heheeh , biz daha az önce teşekkür ettik kendisine. :queen:
rüzgar zorladı yavv. Ama iyi tecrübe oldu bizim için. denizcieylem i uyandırmak için korna çaldım :queen: Bir baktımki sırtımda bir ağırlık. Oysa hanım motorda hiç sarılmaz bana, meğersem uyumuş yaaa:queen: :queen:

Heppiniz sağolun arkadaşlar. özellikle sorumluluk duygusu ile bizlere bu günü kazasız belasız armağan eden Kocaeli MT. Çok yaşayın e mi.
(Yav, Şu eskici de bir düşmüş olaydı suya :queen: şimdi yarılırdım gülmekten ama:queen: )
Rakı-Balık, Gece kalmalı bişiler planlasak??
Dedik ya bizden kurtuluş yok:queen:

yaw bu imageshack e alternatif bir site ismi verin lütfen 10 dakkadır uyuz etti bir türlü yükleyemedim resimleri (topu topu 4 tane var :) ) bu arada videoda biz yokuz sonradan gelen 4 motor :pr:

herkes eve varmış yazılar yazılmış bile valla ben daha yeni geldim eve valla şaka biyana,benimde mt ile ilk gezimdi cok eglendik iyiki gelmişiz.emeği geçen herkese birdaha tesekkurler.umarım yeni gezilerde dahada kalabalık olur ve ve nice güzel yerlere gideriz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar