13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

Merhaba ArkadaşLar..

Öncelikle üzülerek belirtmeliyim ki yüzücek yer yok.. Bunun için üzgünüm.. Ama İsteyen Ayaklarını suya sokabilir :p

Arkadaşlar İstanbul - Ankara Otobanına girerken Çamlıca Gişelerde büyük bir ihtimalle toplanılacaktır. Avrupa Yakasıdan buluşacak arkadaşlar Anadolu Yakasında Birleşmesi Uygun olur..

**** Herhangi bir bil isterseniz

tel : 0543 498 05 33
msn : [email protected]

Saygılar Sedat

Bu arada Unutmadan handenin bana bir süprizi olcakmış pek merak ettim pek merak ettim :p :)

Son düzenleme:
arkadaşlar şu avrupa yakası buluşma noktasını biri belirlesede bizde orda toplanıp çamlıca gişelerine beraber gitsek, tam süper olacak.

Bir bayanın anahtarını alacak kadar anti centilmen olmamandan kaynaklı sanırım bu :queen:
Kırmızı şeytanım seni asfalta kazır haberin ola :bounce:
5 dk da orada ol ben sana galeri açayım hehehehehe :queen: :queen:

suzuki bayisi olsun lütfen içinde de renk renk motorlar olsun :cherry:

Merhaba ArkadaşLar..

Öncelikle üzülerek belirtmeliyim ki yüzücek yer yok.. Bunun için üzgünüm.. Ama İsteyen Ayaklarını suya sokabilir :p

Arkadaşlar İstanbul - Ankara Otobanına girerken Çamlıca Gişelerde büyük bir ihtimalle toplanılacaktır. Avrupa Yakasıdan buluşacak arkadaşlar Anadolu Yakasında Birleşmesi Uygun olur..

**** Herhangi bir bil isterseniz

tel : 0543 498 05 33
msn : [email protected]

Saygılar Sedat

Bu arada Unutmadan handenin bana bir süprizi olcakmış pek merak ettim pek merak ettim :p :)

loft arkadasımın dedığı gıbı yuzecek yer yok ben gecen sene şelalede gırdım ama yaz aylarıydı şimdi havalar yeni ısınıyo su zaten çok soğuktu şimdi donarsınız valla :queen:

Oppss...Buda nerden çıktı bakalım?? :silent: 1 gün girmedik topik geyiğe dönmüş.Gezi topiği olmasa Skull kitlemişti kesin burayı :p
yaa sen ogün bilmemneyle bilmem nerde olucam dememiş miydin????
suzuki bayisi olsun lütfen içinde de renk renk motorlar olsun :cherry:
Bu sözünü unutma. Aha cümle alemde şahidimdir :p
arkadaşlar şu avrupa yakası buluşma noktasını biri belirlesede bizde orda toplanıp çamlıca gişelerine beraber gitsek, tam süper olacak.

Yahu yer söyle madem öyle gelelim bizde...

sen hele bı yola çık bakalım ordamı burdamı nerde buluşacağınıza bı karar verın ondan sonra benım galerıyı acarsın hehehehehehe :)

Ben cumartesiden gidip çadır kurmayı uygun gördüm arkadaşlar. Bana katılmak isteyenler var mıdır? Yüzecek miyiz sorusuna da netlik kazandırılsın please :)

yüzmek mi orada su buz gibi orada da her izmitli bilir anca orada haziran temmuz gibi yüzülür

avrupa tarafında toplanıp gelcek olan bir gurup varmı????
benide alın

arkadaşlar avrupa yakası buluşma yeri olarak saat 09:00 da 1.Levent BP desek uygun olurmu ???

ama yinede yolu bilen birine ihtiyacımız olacak....:)

Kocaeli Mt.
Kocaeliden Arakdaşlarımızı Karşılamaya gelicek arkadaşLar İçin Lütfen Saat 11:00 Civarı Halk Evinde Olunuz.Korumasız Kimse Katılmaması Konusunda Tekrar Rica Ediyorum.

Kocaeli ve Diğer Yerlerden gelicek Grup Liderleri Rica ediyorum Bana Özel Msjla Size Ulaşabilceğim bir telefon numarası..

Son Güncel Liste..

1 Loft
2 Skullhunter
3 Kaiser
4 Edy
5 Necdet
6 richy
7 discordian
8 cengizim
9 kırmızı
10 vınvın
11 biker_boyz
12 megadeat
13 emrreeee
14 dunpa
15 selcukates
16 mabad +1
17 maximundost
18 gümüş600f +1
19 darkk gt + 3
20 ilkcanercan
21 denizcimuzaffer
22 tencere + 2
23 regalci1903
24 starsailor
25 tarık81
26 bilooo +1
27 ennginn + eşi
28 burak77 + 1
29 pınarr
30 denizcieylem
31 uzman_1907
32 Teflon
33
34

Son düzenleme:
İzmitli arkadaşları destek için gelmek istiyordum ama Anneler günü nedeni ile büyükanneleri ziyaret programı yapılmış üzgünüm :(

İzmitli arkadaşlarımızı misafir olarak 18-20 Mayıs ta Poyrazlar-Adapazarında bekliyoruz , Yuvacık için tekrar kusura bakmayın sizlerle tanışmak istiyordum açıkcası ,

syg
günan

ANADOLU YAKASI
Buluşma Noktası
Tarih: 13 Mayıs 2007 Pazar
Saat: 9:30 (hareket)
Buluşma Noktası: İstanbul Çamlıca Otoyol Gişeleri (Gişelerden 5km sonra benzin ikmali için durulacak

AVRUPA YAKASI

09:00 1.Levent BP

ArkadaşLar Lütfen Zamanlarınız İyi ayarlayın Kimseyi Bekleteye Hakkımız yok. Tamamen Duyarlı Davranalım..

Kocaeli Mt.
Kocaeliden Arakdaşlarımızı Karşılamaya gelicek arkadaşLar İçin Lütfen Saat 11:00 Civarı Halk Evinde Olunuz.Korumasız Kimse Katılmaması Konusunda Tekrar Rica Ediyorum.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
arkadaşlar avrupa yakası buluşma yeri olarak saat 09:00 da 1.Levent BP desek uygun olurmu ???

ama yinede yolu bilen birine ihtiyacımız olacak....:)

1. veya 2. köprüyü geçtikten sonra izmit ankara otoyol tabelalarını takip ederseniz sizi gişelere ulaştıracaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende size katılmak istiyorum yanlız ben cumartesi yola çıkıcam

Karşıdan gelecek arkadaşlar için yol tarifi yapalım bakalım.
1. köprüden gelenler köprüyü geçtikten sırasıyla Beylerbeyi,Altunizade ve Ümraniye ayrımlarını geçtikten sonra İstanbulPark ayrımından girerlerse o yol dosdoğru onları gişelere getirecektir.
2. köprüden gelenlerse köprüden çıktıktan sonra daha uzun bir yol katedip Ataşehir civarlarına geldiklerinde yine İstanbulPark tabelasından ayrılıp gişelere gelebilir.

Ben 2.köprüden geçicem arkadaşlar 4.leventte buluşalım..

pınar yukarda arkadaşımızın söylediğine göre sanırım yol 2.köprüden daha uzak o yüzden 1.levent BP diye düşünmüştüm ordan hemen 1.köprüye çıkarız....

amanda aman kimler varmış burda yine erhan çoşturmuşsun kardeş geziyi yine bu hafta randevuları ayarlayabilirsem gelebilirim diyorum sevgiler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar