13 HAZİRAN 2004 PAZAR GÜNÜ BALLIKAYALARA GİDİYORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ba ba ba ba BALLIKAYA takımı sizi :cherry:
Epey eğlenceli olmuş anlaşılan. Evet her zamanki gibi resimleri bekliyoruz. Kuşadası'nda olduğum için katılamadım. Zamanım olsa Kuşadası'ndaki arkadaşa uğrayıp bir ATVye binecektim ama olmadı işte :cherry:
Neyse artık bir dahaki sefere :mrgreen:

Bencede çok güzel bi gündü gelen herkese teşekkürler.
çıtır: herzaman ne demek.
Skull: önemli deil ben de ordan sahilyoluna çıkıp bi güzel motor sefası yaptım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam valla eğlendik sayılabilir yane :) bu arada motorun arka tekerdeki sorununu öğrendim ben motoru alırken adam bana arka takım burçları vermişti verirkende demiştiki arka tekerde boşluk var bunu servise götürüp bu burç takımlarını taktırırsın servise açtım telefon 15 milyon gibi makul bir fiyata takıyorlarmış heuehu :) yani problem çözüldü

boy

@haydut
Ornegin hiz cetesi diye bir film izlemisdim, orada motorcular sanki bir dans toplulugu gibi hareket ediyorlardi cok etkileyiciydi.
Bu konuda size birkaç şey gösterebilirim. Biz gezerken yapıyoruz. Sırayla en son giden motor en öne geçiyor. Sonra arkada kalan öne, böyle böyle seyir ediyorsunuz. Zevkli oluyor. Geyik gibi arka arkaya gitmiyorsunuz.

@speedrunner
ben motoru alırken adam bana arka takım burçları vermişti verirkende demiştiki arka tekerde boşluk var bunu servise götürüp bu burç takımlarını taktırırsın
Lan olm aklın nerdeydi peki? O kadar baktık ettik hiç mi aklına gelmedi adamın dedikleri? Seni bir sonraki geziye, yamuk tekerleğini düzelttirmiş ve dolu bir depo ile bekliyoruz :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heuheue tamam hocam insallah yahuu ne yapak depo roket gibi çekior velet

Hımm resimlere baktım. Önce tüh beee acaip güzelmiş neler kaçırdım dedim.
Sonra iyi ki kaçırmışım dedim :cherry:
ARaba ile motor gezisine katılmak gerçekten komik olurdu.
Ama herbi güzelmiş. O fotografları çeken makina kiminse ya ayarlamayı öğrensin ya da çöpe atsın :cherry: :cherry: :king:

murrat' Alıntı:
O fotografları çeken makina kiminse ya ayarlamayı öğrensin ya da çöpe atsın :cherry: :cherry: :king:

Ben de ilk görünce photoshoplamı yaptılar dedim ,sonra baktım hepsi öyle.ama bazı fotolarda çok hoş durumş öyle bulanık. :queen:

Valla bulanikliklara fazla bi cozum getiremem ama o essek gibi guneste karanlik cikmayi basaran fotograflarin rengini supersonic goruntu isleme yontemleriyle (photoshop) biraz acabilirim.

boy

Daha çok resim yollayın daha çoooooooook :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar