13 HAZİRAN 2004 PAZAR GÜNÜ BALLIKAYALARA GİDİYORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İSTANBUL VESPA KULÜBÜNÜN DÜZENLEDİĞİ , GELENEKSEL BALLIKAYALAR SCOOTER FESTİVALİ ' NE GİDİYORUZ.

ÜYELERİMİZ VE TÜM MOTOSİKLET KULLANICILARI DAVETLİDİR

KATILIM TAMAMEN ÜCRETSİZDİR YEMEK İHTİYACI SPONSORLAR

TARAFINDAN KARSILANACAKTIR.

Yol : 100 Km ( Gidiş - Geliş )

Güzergah : Kozyatağı , Kartal - Pendik - Gebze - Ballı Kayalar

Hareket 09:30 Kozyatağı Kayalar Shell Benzincisi (Metronun karşısı)

yemek olayı varmı yoksa yanımıza birşeyler alacakmıyız? yaban doğada gıdasız ve susuz kalmayalım sonra....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EVET YEMEKLE İLGLİ DETAYLAR NEDİR YANİ?*VE BİZ NEYLE GELİCEZ DERMİŞM ARTIK İNVENT BANA Bİ KASK BULUR.. :queen:
CHOPERCIM NERDE BENİM??? :thumright:

burdayım burdayım ikinci kask bendede var aslında ama biraz büyükçe. kafana olur mu bilmem.

yemek orada sponsorler tarafindan karsilanicak.
biz nerede bulusacagiz
shellde bulusacaksak, orasi cok kalabalik olabilir.Benzincinin bir kosesini kararlastiralim isterseniz.

yahuu göztepe karşıda beah :) demi desene anasının ki gibi benzin yakacaz benımde bı kask calmam gerekiyor bir yerden calcam buralardan ne yapak :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede yeni sahranın neresi olduğunu söylerseniz olabilir ??? :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet yer varsa bende geliceğim haber verirsiniz ona göre haraket ederim :farao:

FASTBOY3' Alıntı:
millet yer varsa bende geliceğim haber verirsiniz ona göre haraket ederim :farao:

hocam istanbulda avrupa yakasındamı oturuyorsun nerede oturuyorsan söylede bizde senınle gelelım avrupa yakasında beraber olalımda ona göre gidelim yani

arkadaslar yeni sahra duragi biraz sakat bir yer orada mınubusler ve otobusler cirit atarlar. 100 m ilersi zaten shell benzincisi bence orada bulusalim daha guvenli olur.
:flower: yeni sahra duragi "ayni zamanda ust gecit var orada" kadikoyden gelirken aracla, goztepe koprusunden sonraki ust gecitdir .

BENCE DE BANDİT HAKLISIN DAHA GENİŞ BİR YER OLUR DİREKT ORAYA GELİRİZ OZAMAN.. :thumright:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
09:30 Kozyatağı Kayalar Shell Benzincisinde buluşuyoruz. (Metronun karşısı) Görüşmek Üzere

diğer mesajları kafa karışıtırmasın diye sildim.

yaaa orası nerde be adamı delirtceniz haa

karşıdan gelecekler var mı avrupa kıtasından yani . Ona göre bi yerde buluşalım ben nasıl gidicegimi bilmiyorum oraya bilen vardır belki ?

UNUTMAYIN!!!
Geleneksel 3. Ballikayalar Scooter Senligi'ne (13 Haziran Pazar günü) şimdiden davetlisiniz.
Merhaba Sevgili Scooter'cular Vespa Club Turkey FIV ve Istanbul Vespanin düzenledigi scooter şenliğinin ana sponsoru Fasdat Gida AŞ.'dir.(Burger kıng)Tanidiginiz tüm motosiklet sürücülerini konuğunuz olarak davet edebilirsiniz. Yiyecek ve içeceklerin Fasdat AŞ. tarafindan karşılanacağı bu aktivitemize Motosiklet Firmalarıda çesitli hediyelerle katilacaklardir. Yapilacak olan çekiliste;

1 adet uzaktan kumandalı 20 mil sürat yapan Deniz motoru

2 adet 350 w Elektrikli Scooter (Birmot Koç Holdingten)
2 kisiye Motosiklet Ehliyeti için kurs (Ataman sürücü kursundan)

Kasklar, Motor Yaglari ..... çesitli hediyeler dağıtılacaktır.
Ayrica Ballıkaya'nın eşsiz tabiatına hayran kalacaksınız. Vespa Kulüp Türkiye olarak bütün sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. (www.vespaclubturkey.com <http://www.vespaclubturkey.com> gezi programinda tüm sponsorlarimizin adlari olan davetiyemizi görebilirsiniz)

13 Haziran Pazar günü; saat 09:00 da Kozyatagi Kayalar Shell'den (Metro Gros Marketin karsisi) toplu olarak hareket edecegiz

Vespa Scooter Motosiklet Sporlari Kulübü Dernegi
0532 313 08 05 Kemal ARIKAN

Not: Kimse yiyeceklere, otoparka ve tabiat parkına girişe para vermeyecek

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Avrupa yakasından gelecekler 1.Köprü çıkışında toplanabilirsiniz. (Saat: 9:00)
Karşıdan gelecekler için yolu tarif ediyorum. 1.Köprüden E-5 ankara yönünde devam ediyorsunuz. Göztepe köprüsünü geçtikten sonra bir yokuşu tırmanıyorsunuz. Yokuşu çıkınca 500 metre sonra sagda shell benzincisini göreceksiniz. Tam karşısında buyuk metro alışveriş merkezi var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
speed runner olursa beraber buluruz sora sora bağdat bulunurmuş biz kozyatağını mı bulamayacağız? :pr:

kardaş ben sana ayrıntılı tarif ediyim bare. şimdi 1. köprü yolundan geliyosunuz ya, ayrılacağınız sapak haydarpaşa kadıköy sapağı. burdan ayrıldıktan sonra biraz ileride yol yine ikiye ayrılacak siz sola döneceksini. bu yol sizi e-5 e çıkartıcak.
e-5 e çıktıktan sonra hiç sapmadan dümdüz gidiyorsunuz çok basit. yol üzerinde bir tane shell var zaten oraya girin bekleyin oki? :thumleft:

ben bir plan cizdim karsidan gelecekler icin ama onu siteye nasil koyabilirim bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar