Inazuma cok yakiyor diyorlar onu nasil yapacagiz? Gonlum tipide guzel bir motorda ama onlarda da artci konforu falan yok. Hepsini ayni anda koymuyorlar bir motora ya![]()
Al bir cruiser kurtul. Hem sürücü hem de artçı için konfor. Yanlara ve arkaya da çanta attın mı tamamdır.
Senin boyutlarında birinde ancak inazuma sırıtmaz. Beyaz renk (daha kalıplı gösterir)ve güzel bir de ön cam (puig öneririm) ile inazumadan pişman olmazsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Ben de bunu anlamıyorum. Çok yakıyo da 7 litre mi yakıyo. Yakıp yakacağı 3.5- 4 litre
Xmax düşünmeye gerek yok
Kalabalık şehirlerde scooter can'dır.
Antalya'da yaşıyorsunuz. sizin yerinizde olsaydım honda crf 250l tercih ederdim.
Berkay bey; arkadaşımız önceki yazılarında joymax ile x max arasında kaldığını yazmış.2 kask almalı vs şeklinde,sonrasında da scooterden vazgeçtiğini vitesli kullanmak istediğini belirtmiş. bende scooterin avantajlarını bir hayli yaşadığım için. scooteri ön plana çıkarmak istedim. ama antalya' da yaşadığını görüncede viteslide ki tercihimi yazdım.Scooter övüp crf önerdiniz. Ki crf de 2 kasklık yer nerede. Şimdi benim beynim sulandı ne demek istediniz?![]()