- Motosikleti
- 750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Nc gerçekten ilginç bir motor dönüp dolaşıp düşündüğünde sahip olunabilecek güzel bir motorken bazen da hiç yaklaşmak istenmeyen bir duruma düşüyor.
Burada ben şöyle bir cümle kuruyorum "Kullanım amacıma uygun mu? Ulaşılabilir mi?"
Her sezon motor kullanım amacım değişebiliyor, motorden ne beklediğimiz ne amaçla kullananacağımız tercihlerimi etkiliyor.
Bu sezon
1- Ev ve iş yeri git gel 60km ve tamamen tem'den gidip geliyorum
2- 2 adet laptop ve bir dünya eşya taşıyorum
3- Ara sıra şehir dışına çıkmayı çok seviyorum
Dolayısı ile düşündüğümde hem işletim maliyetleri uygun olacak, hem trafikte saygı duyulabileceğim, hem eşimle şehirler arası yolculuk yapacak hem şehir içi bol bagaj kapasitesine sahip olacak vede fiyatı ulaşabilir olacak...
Bu durumda aklıma daha uygun bir motor gelmiyor.
Elbette
Daha fazla güç daha fazla heyecan ve daha fazla tatmin duygusundan kendimi birazda olsa mahrum bırakıyorum bunların farkındayım. Ancak herşeyi bir arada sunabilen motor sayısıda oldukça az.
Nc700x ile Türkiye Turu yaptım aldığım zevki 1 haftalık Suzuki Gladius ile kıyaslayıp eşitleyebilirim. Ancak Gladius ile'de Türkiye turu yapmak istemem.
Söyleyecek oldukça fazla şey var bununla ilgili ayrıca bir yazı yazarım kısa zamanda ve belki yüzyüze görüşürüz bir toplantıda![]()
Merhaba.
Bende sizin gibi daldan dala atlamayi seven, zaman zaman bir sezona birden fazla motor sıkıştırmayı seven biriyim.
Bunun adı hastalıkmı bilmiyorum ama, belki de bu kadar ince elememizin sebebi bu kadar sık motor değiştirmemiz.
Farklı motorlarda farklı deneyimlere sahip olmasaydik, dolayisiyla farkli arayislar içine girmez, bu baglamda motosikletten beklentilerimiz minimum düzeyde tutardik.
Kismet olurda birgün yüzyüze görüşürsek, bu konuyu enine boyuna masaya yatiririz.
Saygi-Sevgi ile..