12v su pompası ile motosiklet yıkama ?

Free-Shipping-High-Pressure-Self-priming-Electric-font-b-Car-b-font-Wash-font-b-Washer.jpg

nette 12v su pompası ve püskürtme tabancası ile temizleme yapan bir ürün gördüm.
Bildiğim kadarıyla karaköyde çeşitli su pompaları satılıyor orta kalite bir pompa ve başlık alıp
12v aküden kullansam verim alabilirmiyim. benzer bişiler kullanan arkadarlar var mı?

Motordan kullanacaksan akü biter, motoru çalıştırman lazım. Yıkarkende motor çalıştırılmaz.

Arabadan alırım elektriği dersen burdan bakabilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=TU-REgTrrUk

Gerek yok ya,

Motor dediğin ne kadarcık bir şey ki? Bir kova su yeter de artar bile.

Hem basınçlı su dediğin safi zarar. Olmadık yerlere sızar, motor çalışmaz, arıza yapar vs vs.

En güzeli ılık su + yumuşak bez :)

yukardaki 12 volt ile çalışan kaç amper akım çekiyor mesela senin akün 9 amper o alette mesela 5 amper çekse yaklaşık 1.5 saat çalışır

evet yazıyı yazdıktan sonra hesapladım watt ı volta bölüncce 5 amper çıkıyor sen düşün kararını ver akün kaç amper

70-80 liralık yat hidroforu ve başlık alıp işinizi fazlası ile görebilirsiniz.

Bu kadar zahmete girmeye gerek yok ya 1 2 kova suyla halledilir yada Petrol Ofislerinde 2 tl ye yıkayabilirsiniz :)

Elektriksiz olan 8lt. Yani 1 kova :) bu da demekki motorun üstündeki çamuru atana kadar bitecek :D
3 kovada bitiriyorum ben. 1 kova sade suyla kaba pislik atıyorum. 1 kovayla köpük. 1 kova da durulama için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar