12V / 7Ah akü ile çalışan motosikler 12v pil ile çalışırmı ???

evet başlıktaki gibi ayak marşının büyük ihtimal dişliler yerinden çıktı yada dişliler kırıldı akü ise bomboş şarz dinamosu şarz etmiyor 12v pil ile çalışırmı ??? yada aküyü şarz ettirsem ayak marşındaki dişlilerin kırık yada yerinden çıkmış olması sorun yaratırmı ??? lütfen yardım edin SAYGILAR ...

yani mümkünü yok perki dişlilerin kırılmış olması akü ile çalışmasına engelmidir ?

peki ayak marşının olduğu yeri açıp dişlilerden tekini çıkarsam derdime deva olabilirmi

kardeşim motorunun markasını ve bulunduğun yeri yazarsan sana en ekonomik çözümleri sunarız.sende böyle abuk sabuk başlıklar açmazsın..ok??

ankara dikmen motor markası yiying 125 cc

şarz dinamosu aküyü şarz etmediği için ayak marşı ile çalıştırıyordum ama ses çıkartıyor boşa dönüyor gibi bunun maliyeti nekadardır

ayak marşının kırılmış , sıyrılmış yada yerinden çıkmış olması el marşı ile çalışmasına engel olabilirmi olursa çözümü nedir ???

önce iyi bir tamirciye git.motorunun elektrik tesisatına baktır.büyük ihtimal konjektörünü değiştir.ayak marşının el marşına etkisi yoktur.tamiri yaptır.bir depo benzin harcadım avare avare gezdim diye düşün...bozulmasa benzin harcamayacakmıydın?buradan fiyat verilmez.ayak marşında yüksek ihtimalle yarımay dişliyi sıyırmıştır ....

şarz dinamosu aküyü şarz etmediği için ayak marşı ile çalıştırıyordum ama ses çıkartıyor boşa dönüyor gibi bunun maliyeti nekadardır

ayak marşının kırılmış , sıyrılmış yada yerinden çıkmış olması el marşı ile çalışmasına engel olabilirmi olursa çözümü nedir ???

Motorunun ne marka & model olduğu önemsiz..

Eğer ayak marşı boşa dönüyor gibiyse muhtemelen ayak marşı basarken boşluğu almadan harrşş diye basmaktan dişlileri yemişsindir..tedavisi ayak marş dişlileri değişimi ama bu durum motorun normal el marşına kesinlikle etki etmez..o başka bir sorun..

motorum malesef tek silindir :) oda 3 ay önce patlamıştı :):) piston değiştirildi aradan 3 ay geçti ilk geldiğinde çok mükemmeldi adam 2-3 gün 40 km nin üstüne çıkma demişti dediklerinide uyguladım piston değişmeden önce yokuşu 30 km ile çıkıyodum piston değiştikten sora tek basıma zor çıktığım yokuşu 2 kişi daha hızlı bir şekilde çıkıyorduk ama bir gece dolaşmaya çıkmıştım gene iyi güzel dolaştım ertesi günü performans aşırı derecede düştü ve hava filtresini çıkmış halde buldum yeni hava filtresi takmam sorunu düzeltirmi ??

madem dıkmendesın kos hemen mustafa aksoya sızın ordakı yokusdan sallasan mustafa aksoyun dukkana dusersın =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar