125'lik bir motorun ne kadar az yaktığını bir ev hanımına nasıl anlatırım?

neden bunu anlatma ve inandırma geregi duydun önce bunubelirtsen yurdum insanından daha mantıklı cevaplar gelecektir. konuya cevap yazan arkadaşlar alınmasın yazdıklarınızda mantıklı ama kadınlara bi laf anlatmak deveye hendek atlamak gibidir.hele birde konu ilgialanına girmiyorsa filozof olup düşünerek ölçüp biçerek anlatmak lazım.

Her motora benzin aldığın da eve dönüşte bir demet çiçekle dön ve benzinden artanlar
ile sana aldım ve bunu bir kaç kez tekrarlar isen olay tamamdır sorun çözülmüş olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben geçen hanımla git gel toplam 100 km'lik bir yolculuk yaptım.Otobüse 6'şardan 12 TL.Metroya 2'şer den 4 TL ödedik.Toplam 16 TL.Bide dönüş var.16 TL daha eder Toplam 32 TL.Ben hanıma aynı yere benim cbf150 ile 10 TL'ye iki kişi gidip gelirdik deyince gayet kolay bi şekilde anladı.Elma armut örneği vermeme gerek kalmadı.Uygulamalı olarak yol masrafı hesabı yaptık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

Her motora benzin aldığın da eve dönüşte bir demet çiçekle dön ve benzinden artanlar
ile sana aldım ve bunu bir kaç kez tekrarlar isen olay tamamdır sorun çözülmüş olur.

Bu da anlatmanın en masraflı yolu oluyo bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dicen ki araba 3 kilo patates + 2 kilo sogan bide 1 kilo kyma yakio dicen ama motor 1 kilo sogan 1.5 kilo patates 1 kiloda kıyma yakıo de kalanıda bize kalıo de :D:D

:queen::queen::queen:koptummm

spist annen mi soruyo bu soruyu

Moderatör
Kadınlara dert anlatmak mı? Dünya'daki imkansız olan tek şey kadınları anlamak, en zor olan şey ise kadınlara dert anlatmaktır. 1 sene 4 gün bilmem kaç saatlik evlilik tecrübesi ile sabittir.

Soru açık ve net, gerçekten tıkandığım anlar, burdan ankara 500 km diyorum, bir depo ile rahat gidiyor diyorum, yaklaşık 25 lira falan, yok artık o kadar olmaz diyor.. Ki çok düşük rakamlar da söylemiyorum anlatırken, ama yinede anlatamadık derdimizi , motorun yakıt masrafını nasıl anlatacağım ? :farao:
anlatamazsın.

niye bunu bır evhanımına anlatmak gereği duyuyorsun:silent: yoksa burdakı evhanımı kelımesınden bunu kadınlara nasıl anlatırım yada kadın kısmı ne anlar anlamında soruyorsan vay halıne...burda birçok motor kullanıcısı bayan var ona göre..:queen::queen:

Elde yıkamayla makinede bulaşık yıkamanın farkından başla bence.:cherry:
küçük hacimli deyip devamını getir...
ben olsam böle yapardım:cherry:

Moderatör
Az önce yazdıklarımı tekrar gözden geçiriniz fikir veren arkadaşlar :)

Özür Dileyerek ve affınıza sıgınarak söylüyorum.

Anlatamazsınız!!!!!!:queen::queen::queen:

Çok zor bir soru olmuş ben pas geçiyorumdeveyi getirin atlatayım bariyerden ama kadın ve anlayış konusu..........

bir kadının işine gelmiyosa imkansız uğraşmayın vaktinize yazık bi ara gönlünü alırsınız :)

Benim 125'lik motosikletim km de 10 kuruş yakıyor. Hadi devirsiz 90 km/saat sabit hızda 0,9 yaksın. Şu 'cup' diye adlandırılanlar da 0,7 yaksın. 500 km mesafede 30 TL altında yakacaklarını zannetmiyorum.

Ev hanımına anladığı dilden konuşursan anlar. Şöyle ki;

- Bak ev hanımı (anne, bacı, hanım vs.) fasulye normal tencerede kaç saatte pişer düdüklüde kaç dk. pişer. İşte otomobille motosiklet arasındaki yakıt farkı da buna benzer.

- Hımmm!?!

:p

Süper bir anlatım:mrgreen:
şaka bir yana,125cc bir motosiklet snırım 30,-TL ile 500km yol alır.
Benim DL ile son rekorum yaklaşık 21lt ile 514km...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar