125cc'lik motorsiklet tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar,ben eskiden motocross deneyimi olan,hatta lisansı olan biriyim.Şuanda okula gitmek,gezmek vs. amaçlı 125cc'lik bir motorsiklet istiyorum.Günlük kullanıma uygun,125cc bir motorsiklet.125'ten fazla veya az olmasın.Scooter'da istemiyorum ve racing tipli istemiyorum.Çünkü boyum 1.89 veya 1.90.Bütçem ekipmanlar dahil 7000 filan olucak çünkü annem veya babam değil kendi biriktirdiğim parayla alıcam bu motorsikleti.Şuan aklımda olan motorlar sırasıyla şöyle;
Bajaj 125st
Ybr 125 esd
Cb 125e
RK 125(rks)
Hero Glamour 125
Evet bunlar arasında karar veremiyorum ve başka tavsiyelerinizde varsa yazarsınız çok sevinirim.İyi günler motosiklet ailesi:)

0 km dusunuyosan ybr zor olur ekipmanlarla birlikte, ben bi ara heasplamistim 8bucuk lazim

Haklısın ama onun için belki çok az daha para çıkabilirim ama ybr'ye çok kanım ısınmadı.İlk başta çok ısınmıştı şimdi pek ısınmadı niye bilmiyorum.Bajaj 125st'yi gördükten sonra motor hem ucuz hem kaliteli hemde güçlü.

Ben bajaj discover 150f kullanıyorum ve çok konforlu. Yani süspansiyon çok iyi, yakıtı da iyi ve parçası da ucuz ama listendeki tüm motorlar da güzel.

Kardeşim kolay gelsin, epeyce zor bir seçim olacak. Zira birinde kıpraşım çok, öbürünün ikinci eli çok iyi vs.

Kıpraşım çok ciddi sorun oluşturmayacaksa (50-60'ı hemen hemen hiç geçmeyeceksen) en ucuzu Bajaj Boxer ama bunda da 150cc kısıtı var.

125cc sınıfının şampiyonu ise belli, YBR. Hadi belki bir de YBR türevleri var Salcano, Kuba vs.

Kıpraşım yine sorun olmayacaksa Mengu'nun yaptığı gibi balansörlü 125'lik Honda CG bloklu bir motor alıp büyük silindir taktırabilisin. Mengu 210cc'ye çıkarmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar