125cc ve Sehir trafigi?

Arkadaslar 125cc sanki sehir icinde yetmeyecek gibi gorunuyor belki 90kg oldugum icindir ama bakiyorum schooter diger 125 likler vizir vizir trafikteler, lutfen beni biraz rahatlatin :pale: motorumu cok seviyor ve en az 10bin km degistirmek istemiyorum... Yol tecrubem cok az oldugu icin acaba hizli bir makine olsa daha iyi kacar daha iyi pozisyon alirim diye dusunuyorum ama paketcilere bile bakiyorum dunya umurlarinda degil oz guvenlerine hastayim, sizce 125 de sebat edeyimmi ne diyorsunuz...

Kocaeli İl Temsilcisi
125 cc de kaç bin km tecrubeniz var hocam ?

125 cc biraz daha defansif kullanman gerekebilir ama büyütmek için yine de çok acele etme bence

Cogu kapali alan toplam 140km

sen bide grenajlı motor almışın çizilmesin düşersem grenaj parası diye cesarette edemiyosun...kuryelerdeki motorlarda koruma demirleri var düşssede bişe olmayacağı için motora son gaz gidiyolar.sen daha 140 km yapmışın benim samsuna gidip gelmem 140 km zaten :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
değiştir diyen yok zaten kullanmaya devam. 125cc şehiriçi gayet yeterli, aralara girme, alçak kaldırıma çıkma vs herşeyi daha kolay yaparsınız. cc arttıkça motor da ağırlaşır öyle kıvrak hareketler yapamazsınız.

Dün kurye bi arkadaş virajda skuterle beni sollayınca anladım ki önemli olan cc değil kullanabilmek. En yakın zamanda eğitime gitmem gerek,sizede tavsiye ederim.

Şehirde yeter de artar bile. 125cc az değil. Zaten otoyollarda çapımızı bilerek gidersek sıkıntı olmaz. Sollamalara çıkarken falan acele etmemek, acıcık defansif kullanmak, gazı açınca fişek gibi gidemeyeceğimizi her daim hatırlayıp ona göre gitmek yeterli olur. Şehir içinde mis gibi takılırız. Uzun yolda da biraz oflayıp puflarız ama olsun be.... 125 candır. Bayılıyorum küçük motora.

daha gider o şehir içi max 250 cc yeter de artar bence ekonomik açıdan yakmaz e her yere de gider zaten hız sınırı belli cezalar belli

hocam 125lik değil 150lik kullanıyorum ama senden ortalama 40 kilo fazlayım. ani uzamalar tabi ki olmuyo ama emin ol arabalardan daha seri bi makina kesinlikle.

Sen hiç dert etme biraz daha yol yap tecrübe kazan... Hem şehir içi hem şehir dışı alet seni üzmez. Şehir dışında biraz gerilerde kalırsın ama zevk almaya bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar