- Konu Yazar
Arkadaşlar listem baya bi kalabalık aynı tarzda motorlar fakat her yönden kıyaslamalarınıza ve yorumlamalarınıza ihtiyacım var yoksa kafayı yiyicem çünki sağlıklı düşünemiyorum artık
NOTara problem değil.Alıcağım motor bir seferlik olucaktır(çünki kime sorsam sıkıldığın zamn değiştireceksin demekte fakat ben ömürlük kullanmayı düşünmekteyim) yorumlarınızın bu isteğime bağlı şekilde olmasını rica ederim.
LİSTEM:
1) Derbi GPR 125 (özellikle bu motor hakkında düşünceleriniz neler ve APRILIA RS 125 kıyaslamanızı rica ederim)
2) Honda CBR 125 R (her özelliğini bilmekteyim)
3) APRILIA RS 125 (aynı şekilde bu motor hakkında düşünceleriniz neler ve Derbi GPR 125 kıyaslamanızı rica ederim)
4) CAGIVA 125 MITO (bu motorun özellikleri nasıl ve piyasadaki durumu nedir)
5) RIEJU RS2 (bu motor hakkında daha detaylı bilgi lütfen)
6) HYOSUNG GT 250 R (bu motora güvenebilirmiyim parça-kalite-dayanıklılık)
Şimdiden yorum yapan arkadaşalara teşekkürler...
NOTara problem değil.Alıcağım motor bir seferlik olucaktır(çünki kime sorsam sıkıldığın zamn değiştireceksin demekte fakat ben ömürlük kullanmayı düşünmekteyim) yorumlarınızın bu isteğime bağlı şekilde olmasını rica ederim.
LİSTEM:
1) Derbi GPR 125 (özellikle bu motor hakkında düşünceleriniz neler ve APRILIA RS 125 kıyaslamanızı rica ederim)
2) Honda CBR 125 R (her özelliğini bilmekteyim)
3) APRILIA RS 125 (aynı şekilde bu motor hakkında düşünceleriniz neler ve Derbi GPR 125 kıyaslamanızı rica ederim)
4) CAGIVA 125 MITO (bu motorun özellikleri nasıl ve piyasadaki durumu nedir)
5) RIEJU RS2 (bu motor hakkında daha detaylı bilgi lütfen)
6) HYOSUNG GT 250 R (bu motora güvenebilirmiyim parça-kalite-dayanıklılık)
Şimdiden yorum yapan arkadaşalara teşekkürler...