125cc pişmanlık mıdır?

Bütün Avrupa Euro4 e geçti. Artık abs olmayan motor bakmayın ( sıfır alacak iseniz ) bu klasmanda en mantıklı bajaj 200rs yada burgman200 abs ortalama fiyatları ikinci el düzgün 10-12 bin tl dir . Çok sakin kullanıyor iseniz cbf150 yada ybr125 her işinizi görür .

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ana yollara fazla çıkanlar için 125cc pişmanlık ve ötesinde bir şey. 200cc hint motorları ve üstü yeterli olur ancak.

ya korkarak yorum yapar oldum artık, öyle arkadaşlar. düşük cc motorlar anca cadde ve sokaklarda yada az buz D-100 için uygundur.

çoğunlukla E-80 ve D-100 yolculukları yapıyorsanız dediğim gibi 200cc hint motorları ve üstü anca kurtarır.

Son düzenleme:
10 yıldır 125cc kullanıyorum.pişman değilim yine olsa yine binerim. :D elbette güçlü bir motor istiyorum lakin her şey imkanlar dahilinde.
huyunu suyunu bilerek sürüp gereksiz sollama, makas atma gibi işlere girmez isen çok hızlı gelen araçlar ile inatlaşmazsan pişmanlık değildir.istanbuldan çıkış çanakkale, bursa, eskişehir, ankara, düzce, tekirdağ, kırklareli şehirlerine geziler yaptım.daha yorucu daha yavaş ama keyifli idi.
ilk motorun olacaksa 100cc bile uçak gibi gelir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Trafiği doğru okuyabiliyorsaniz,dogru surus stratejileri geliştirip,surusunuzu doğru bir plan doğrultusunda yaparsanız 125 cc her yol sartinda kesinlikle iş görür.

Valla 150lik kullanıyorum. Hızı çok sevmem panik olurum ama yol boşsa bazen insan altında bi 600lük cbr istemiyor değil :D

düşük cc bir zaman sonra ara hızlanma ve sollamalarda yetersiz gelmeye başlayacak,zaten cc yükseltenlerin yükseltme sebebide bu,,düşük cc mütevazi bir şekilde sizi biryerden biryere tutumlu olarak getirir götürür okadar, ama cc nekadar büyük olursa motor kullanırken okadar zevk alırsın ancak aldığın zevkin bir bedeli var oda yakıt sarfiyatı
burda kararı sen vereceksin,fakat alabiliyorsan 250 al

Fiyat/performans olarak bajaj 200 ns onerdiler ve hosuma gitmedi degil. Farkli alternatif verebilecek var mi 125-250 cc f/p olarak? Naked veya ss dusunuyorum amacim en az 30 bin km tecrube edinip kendimi gelistirmek. Baslik altinda yorum yapan herkese cok tesekkur ederim

İlk motor için 125cc yeterli tecrübe edinince 250 ccye geçilebilir ilk motor için 250ccde fazla gelebilir motorun gücünü kullanmak istersin sağa sola şekil yapmak istersin motor gaza getirebilir 125 cc yerine ns 200 alırdım

7.000 liram olsa kesinlikle 125 CC almazdım. Sabredebilirsen biraz bekle derim. Az daha biriktir. Al bende 100lük var bir tane. Tamam az yakıyor, hafif, yer yer kucaklayıp merdivenlerden cikabiliyorsun 😀 Ama:
Çatır çatır vites değiştiriyorsun. 1 2 3 4 5.. Kadrana bakıyorsun 80 km/sa
Uzun yolda kamyon sollarken bile canın çıkıyor. Bir kere sol şeridi unut zaten. Gene de sen bilirsin. Motosiklet her zaman keyifli. Sadece ani hizlanmalar, sürat.. Biraz daha keyif veriyor.

Ns 200 aklima yatti ama okudugum yorimlarda istop, yazilim gibi sorunlarla karsilastim. Kronik sorunlari var mi acaba ilk motorun ucuzda olsa teknik olarak sorun yaratmamasini tercih ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar