125cc motor önerisi

Motosikleti
Ns125
Artık cidden cıvkı çıktı tiktokta hangi motorun yorumlarına baksam kronikli parça sorunlu cart curt diyorlar karar veremiyorum hangi motoru seçeceğime a1 ehliyetim var bütçem 130 k 2. El alamam çünkü taksitle alıcam görünüşü güzel istiyorum naked racing falan yani istanbulda parça sorunu yaşamayacağım bir şey istiyorum uzun vade sıkıntı çıkartmamasınıda istiyorum düzenli kullanım bakımda birde uzun yol yapabilirim 1-2 ayda 1 falan yani abs si olsun herşeyi düzenli yapıldıgında sorun çıkarmasın kronigi olmasın önü güzel gözüksün

Motosikleti
Voge 250RR
125 cc yi görünce damladım ASFGASJKGFAS.
Daha önce de yazdım yine yazıyorum, Bende drift L var, ilk motorum. Açıkçası kullanım olarak gayet memnunum, abs yok ama cbs var, kullanımda ne kadar hissediyorum bilmiyorum ama bence hiç olmamasından iyidir. (rakibi olarak görünen Tvs raider de kampana olduğunu duydum). Yedek parça olarak sorun yaşamazsınız ben bi defa ön farı değiştirdim serviste, 10 güne gelir dediler 1 hafta sürmeden geldi. Şehir içinde falan bence gayet yeterli

Valla, 1 sene Voge 125R kullandım, 10k km sürdüm, yağmurda da, sıcakta da soğukta da sürdüm, yeri geldi branda altında kar kış 1 ay yattığı da oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım, ön arka ABS'li, hızı vesairesi yeterli, lastikleri kötü, hafif, az yakan, ufak tefek aralara rahat giren, güzel bir motordu. Ama işte servis, yedek parça vsvs bilemiyorum. Yine de değerlendirmeye al derim.

N125 varmış o fiyata gerçi lan

Motosikleti
Ns125
Valla, 1 sene Voge 125R kullandım, 10k km sürdüm, yağmurda da, sıcakta da soğukta da sürdüm, yeri geldi branda altında kar kış 1 ay yattığı da oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım, ön arka ABS'li, hızı vesairesi yeterli, lastikleri kötü, hafif, az yakan, ufak tefek aralara rahat giren, güzel bir motordu. Ama işte servis, yedek parça vsvs bilemiyorum. Yine de değerlendirmeye al derim.

N125 varmış o fiyata gerçi lan
Kanka ns zaten suanlık kararımda baska birkac secenek daha istiyorum ns nin önü hosuma gitmiyor çok

azıcık aşım dertsiz başım motosikleti olarak honda cb 125 f al tepe tepe kullan bütçen düşük az yakar normal gider, yolda bırakmaz. illada racing naked olsun diyorsan qj bloğu olan rks lere bak görünüşü gerçekten güzel makineleri var.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Artık cidden cıvkı çıktı tiktokta hangi motorun yorumlarına baksam kronikli parça sorunlu cart curt diyorlar karar veremiyorum hangi motoru seçeceğime a1 ehliyetim var bütçem 130 k 2. El alamam çünkü taksitle alıcam görünüşü güzel istiyorum naked racing falan yani istanbulda parça sorunu yaşamayacağım bir şey istiyorum uzun vade sıkıntı çıkartmamasınıda istiyorum düzenli kullanım bakımda birde uzun yol yapabilirim 1-2 ayda 1 falan yani abs si olsun herşeyi düzenli yapıldıgında sorun çıkarmasın kronigi olmasın önü güzel gözüksün
Eski kasa ns var bende gayet memnunum gören 200 lük zannediyor zaten. Güzel bi usta bulup 200 bloğu takmak lazım tam şaka makinası olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar