hava Soğutma etki ediyormu diye ikisi arasinda kaldim ikisi arasinda fark yoksa ns125 alacağım a2 icin 2 yıl var 125 lik lazim150 bin 125cc scooter'a vereceğine 250lik touring al bence
Sen önce bir karar ver, ehliyet al, şu sorduğun 2 motorun birbirinden ne kadar farklı olduğunun farkında mısın?
Manisa'da oturuyorum Turgutlu tarafından İzmir Karaburun'a 5 motorla gittik . Su soğutmalılar da fan açtı hava soğutmalılarda ısındı çünkü hava hem sıcak üflüyor hem 125CC olduğundan serinletecek kadar radyatöre hava sokamıyoruz . Şehiriçinde 3-4 saat cehennem gibi sıcağın altında motor sürmedikçe bir sıkıntı olmaz.hava Soğutma etki ediyormu diye ikisi arasinda kaldim ikisi arasinda fark yoksa ns125 alacağım a2 icin 2 yıl var 125 lik lazim
yani 2 saat suterimManisa'da oturuyorum Turgutlu tarafından İzmir Karaburun'a 5 motorla gittik . Su soğutmalılar da fan açtı hava soğutmalılarda ısındı çünkü hava hem sıcak üflüyor hem 125CC olduğundan serinletecek kadar radyatöre hava sokamıyoruz . Şehiriçinde 3-4 saat cehennem gibi sıcağın altında motor sürmedikçe bir sıkıntı olmaz.