125cc motor önerisi

merhaba abilerim ablalarım 15 yaşımdayım. 2 sene sonra A1 alabileceğim. hız tutkunu değilim, güç tutkunuda değilim (bisikletle otobanda 70 yapmışlığım var :queen:) bana ucuz 2bin'i geçmeyecek yakıtı sadece koklayan, servisi iyi olan bir motor önerebilir misiniz? 2. el v.s fark etmez. önümdeki 2 yıl çalışıp motor alacağım..

Yeni başlayanlar yetmiyormuş gibi 2 yıl önceden rezerve yapanlar var. Arkadaşlar 5 yıl sonra doğacak çocuğuma da 1000cc motor önerir misiniz?

küba razore 100 kesinlikle kendine zarar vermemen için bu motordan başlamalısın

306572960a0i.jpg

Su an vitesli bisiklet yada elektrikli scooter oneririm.Oturdugunuz sokaktan da ayrilmayin.Ehliyetsiz ve deneyimsiz trafige çıkılmaz.Bu korunma istegi sizin icin degil yayalar ve diger trafiktekilerin can sagligi icin

şunu al desek senin bütçe 2 sene sonra söylediğimiz motoru almaya yetecek mi :)
Ya da iyi dediğimiz firmalar, motorlar 2 sene sonra piyasadan çekilirse ?
Olmadı ehliyet yasası değişti a1 de alamadın. :)

İhtimal çok, bütçe ve forumlardan edindiğin tecrübe sana yeter. Daha erken önce araştırmaya devam ama bu sorun bi olmamış sanki :)

Ehliyetsiz binme kardeşim kazasi var belasi var + yayalarin can guvenligi kendi guvenligin icin,en agir ceza ôlüm o yuzden bekle, ben senin yasindayken stmax206 l elektirikli almistim hala duruyor,galiba artik onlarada ehliyet geldi bilmiyorum,babanla binmek icin (surecek olan baban)2 bine kadar motor dersen cup tarzi motorlara bakabilirsin,2.5 litre deposu var yaklasik 10-12 liraya doluyo,benim ondan var simdi gunde 5 lira anca yakiyor,parcasida ucuz ama ehliyetsiz kesinlikle kullanma

ehliyetsiz bineceğim demedim zaten. sağolun yorumlar için. cbr 125r a bakıyorum

ehliyetsiz bineceğim demedim zaten. sağolun yorumlar için. cbr 125r a bakıyorum
Hayaller paris gercek kuba-yuki
Yas 15 diyorsun baban zengin olsa bile ilk motor kaza düşme devrilmesi kesin olan çocuğuna 10.800-11.000tl lik motosiklet almaz aldirmaz ha ben 2 sene calisirim para biriktiririm diyorsan hayal kurmak bile olani olmayani var ben iphone 6s plus 64alip (3800tl) nakit 3500tl kapali kutu satip motor alacağım ekim de ben bile inşallah bir aksilik cikmaz diyorum bilmiyoruz yarin ne olur
Ozetle; Kurs a git ehliyet al
Once ucuz yollu cub veya vitesli al dus kalk yolda kal sonra 2 sene daha calis ama motor dan da geri kalma sonra iyisini alirsin

6 yıl sonra kendi paramı kazanarak krediye girip bit tnt 125 aldım... şimdi bu yazdıklarımı okuyup hem gülüyor hem utanıyorum :)

6 yıl sonra kendi paramı kazanarak krediye girip bit tnt 125 aldım... şimdi bu yazdıklarımı okuyup hem gülüyor hem utanıyorum :)

Hayırlı olsun. Kendi emeğinizle kazanarak alacağınız mal size en çok keyfi verecek olan, en hayırlı maldır. Keyifle, zevkle sürmenizi dilerim. Umarım çok daha iyilerini de alıp onların da keyfini yaşayabilirsiniz. Tekeriniz düz bassın :cat:

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Güle güle kullan kardeşim, tekerin düz bassın.
Kendim almış gibi sevindim. Ne güzel, insanların er veya geç hayallerini gerçekleştirmesi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlısı olsun.
6 yıldan sonra konunun devamına yazmış olmanız da şimdiki gençlere örnek olsun.

6 yıl önce bu konuyu görmüş olsaydım muhtemelen hele önce bir 18 yaşını geçin, kendi paranızı kazanın ondan sonra ehliyeti ve ekipmanları alıp o zaman motor alırsınız diye yazardım.

Şimdi de aman haa yakın yol falan deyip ekipman giymeyi ihmal etmeyin, eksik ekipmanınız varsa da tamamlamaya çalışın. Gençsiniz, hava atacak yaştasınız, gereksiz cesaretle ya da motorun kendisi ile değil ekipmanınızla ve düzgün sürüşle hava atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar