- Konu Yazar
Arkadaşlar sizce hangi marka almalıyım limitim 150 bine kadar çıkar.
Belki linçleneceğim ama;Arkadaşlar sizce hangi marka almalıyım limitim 150 bine kadar çıkar.
Sym jet x 125 e5+ alabilirsin ama aldıktan sonra lastiğini değiştir.Arkadaşlar sizce hangi marka almalıyım limitim 150 bine kadar çıkar.
Vitesli CB125R , NS125 , CB125F veya Raider125Arkadaşlar sizce hangi marka almalıyım limitim 150 bine kadar çıkar.
Teşekkürler bunların parca sorunu var mı peki genelde oluyor sanırımTvs Raider, Hero Dash, tvs Jüpiter, japonda cb125f modellerine bakabilirsiniz
Ben b sınıfı ehliyete sahibim o yüzden 125 cc bakıyorum teşekkürlerO bütçeye 2. el 200cc de bulursun, ehliyet A1 değilse 200cc motorlar da radarında bulunsun.
Bunların fiyatı yüksek degilmi neden linç yiyesiniz bilgi için teşekkürlerBelki linçleneceğim ama;
başınız ağrımasın istiyorsanız, büyüteceğiniz zaman elden çıkarmakta zorlanmayayım diyorsanız Honda Dio.
Risk alırım -ama biraz- diyorsanız 2. el Yamaha Nmax 125 ya da Honda PCX.
Risk alırım, biraz daha fazla ama değişik görünsün ve donanımlı olsun diyorsanız Yuki Gelato 150
Bu motorun parca sorunu varmı bilginiz varmı acabaSym jet x 125 e5+ alabilirsin ama aldıktan sonra lastiğini değiştir.
Ona baktim güzel ama işte korkum bayilerden parca sorunu olan bir motor muPulsar NS125
Bilgi için çok teşekkür ederim peki bunlarda parca sorunu olmayan hangisi peki çünkü ilk kullanım olduğu için baya hasar görebilirVitesli CB125R , NS125 , CB125F veya Raider125
Otomatik Dio , Dash , 2.el PCX veya 2.el NMAX125
NS125'in piyasası aralarında en yavaş olanı ama parça kalitesi ve dayanıklılık olarak güzel motosiklet
CB125R torklu ve ekonomik yeni başlayan birisini yeterli şekilde motosiklet üstünde çoğu şeyi öğretebilir
Raider125 Elektronik arıza ve titreşimden civataların düşmesi dışında sıkıntısı yok
Dio , Dash , PCX ve NMAX125'e laf yok hepsinin piyasası hızlı ve kullanımı kolay NMAX125'in piyasası yavaş olabilir tam emin değilim inceleme fırsatım olmadı pek.
Dio , Dash , PCX , CB125R ve CB125FTeşekkürler bunların parca sorunu var mı peki genelde oluyor sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben b sınıfı ehliyete sahibim o yüzden 125 cc bakıyorum teşekkürler
Bunların fiyatı yüksek degilmi neden linç yiyesiniz bilgi için teşekkürler
Bu motorun parca sorunu varmı bilginiz varmı acaba
Ona baktim güzel ama işte korkum bayilerden parca sorunu olan bir motor mu
Bilgi için çok teşekkür ederim peki bunlarda parca sorunu olmayan hangisi peki çünkü ilk kullanım olduğu için baya hasar görebilir
B sınıfı ehliyetle 125cc sürülemiyor, en fazla 50cc. 125cc için en az A1 gerekiyor ya da sürücü kursundan eğitim alıp sürücü kursundan 125cc süreblir belgesi alıp ehliyete işletmeniz gerekiyor o da en az A1 ehliyet almak kadar bir işlem.Ben b sınıfı ehliyete sahibim o yüzden 125 cc bakıyorum teşekkürler
Evet o var işlenmişB sınıfı ehliyetle 125cc sürülemiyor, en fazla 50cc. 125cc için en az A1 gerekiyor ya da sürücü kursundan eğitim alıp sürücü kursundan 125cc süreblir belgesi alıp ehliyete işletmeniz gerekiyor o da en az A1 ehliyet almak kadar bir işlem.
O zaman geriye motoru almak, ekipmanları almak ve eğitim alıp yollara düşmek kalıyor.Evet o var işlenmiş
İnternette B ehliyetle 125CC işletme diye yazarsan rahatlıkla çıkar yeni kanunla getirdiler.Saydığım modellerde sorun yaşamazsınız, B üzerine 125cc işletmeyi nasıl yaptınız? Daha önce yapanı hiç görmemiştim.
Kanunun farkındayım ama mantıklı olmadığı için ne işleteni gördüm ne de sürücü kurslarının sistemini gördüm. Arkadaşın tecrübesini soruyorum.İnternette B ehliyetle 125CC işletme diye yazarsan rahatlıkla çıkar yeni kanunla getirdiler.
Mantıklı değil zatenKanunun farkındayım ama mantıklı olmadığı için ne işleteni gördüm ne de sürücü kurslarının sistemini gördüm. Arkadaşın tecrübesini soruyorum.
Yeni kanun ile oluyor ben yapmadım bile motor kursundan hocam hallettiSaydığım modellerde sorun yaşamazsınız, B üzerine 125cc işletmeyi nasıl yaptınız? Daha önce yapanı hiç görmemiştim.