125cc Başlangıç motoru almak istiyorum

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Tvs Raider, Hero Dash, tvs Jüpiter, japonda cb125f modellerine bakabilirsiniz

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Arkadaşlar sizce hangi marka almalıyım limitim 150 bine kadar çıkar.
Belki linçleneceğim ama;
başınız ağrımasın istiyorsanız, büyüteceğiniz zaman elden çıkarmakta zorlanmayayım diyorsanız Honda Dio.
Risk alırım -ama biraz- diyorsanız 2. el Yamaha Nmax 125 ya da Honda PCX.
Risk alırım, biraz daha fazla ama değişik görünsün ve donanımlı olsun diyorsanız Yuki Gelato 150

Arkadaşlar sizce hangi marka almalıyım limitim 150 bine kadar çıkar.
Vitesli CB125R , NS125 , CB125F veya Raider125
Otomatik Dio , Dash , 2.el PCX veya 2.el NMAX125
NS125'in piyasası aralarında en yavaş olanı ama parça kalitesi ve dayanıklılık olarak güzel motosiklet
CB125R torklu ve ekonomik yeni başlayan birisini yeterli şekilde motosiklet üstünde çoğu şeyi öğretebilir
Raider125 Elektronik arıza ve titreşimden civataların düşmesi dışında sıkıntısı yok
Dio , Dash , PCX ve NMAX125'e laf yok hepsinin piyasası hızlı ve kullanımı kolay NMAX125'in piyasası yavaş olabilir tam emin değilim inceleme fırsatım olmadı pek.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
O bütçeye 2. el 200cc de bulursun, ehliyet A1 değilse 200cc motorlar da radarında bulunsun.

Tvs Raider, Hero Dash, tvs Jüpiter, japonda cb125f modellerine bakabilirsiniz
Teşekkürler bunların parca sorunu var mı peki genelde oluyor sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O bütçeye 2. el 200cc de bulursun, ehliyet A1 değilse 200cc motorlar da radarında bulunsun.
Ben b sınıfı ehliyete sahibim o yüzden 125 cc bakıyorum teşekkürler

Belki linçleneceğim ama;
başınız ağrımasın istiyorsanız, büyüteceğiniz zaman elden çıkarmakta zorlanmayayım diyorsanız Honda Dio.
Risk alırım -ama biraz- diyorsanız 2. el Yamaha Nmax 125 ya da Honda PCX.
Risk alırım, biraz daha fazla ama değişik görünsün ve donanımlı olsun diyorsanız Yuki Gelato 150
Bunların fiyatı yüksek degilmi neden linç yiyesiniz bilgi için teşekkürler

Sym jet x 125 e5+ alabilirsin ama aldıktan sonra lastiğini değiştir.
Bu motorun parca sorunu varmı bilginiz varmı acaba

Ona baktim güzel ama işte korkum bayilerden parca sorunu olan bir motor mu

Vitesli CB125R , NS125 , CB125F veya Raider125
Otomatik Dio , Dash , 2.el PCX veya 2.el NMAX125
NS125'in piyasası aralarında en yavaş olanı ama parça kalitesi ve dayanıklılık olarak güzel motosiklet
CB125R torklu ve ekonomik yeni başlayan birisini yeterli şekilde motosiklet üstünde çoğu şeyi öğretebilir
Raider125 Elektronik arıza ve titreşimden civataların düşmesi dışında sıkıntısı yok
Dio , Dash , PCX ve NMAX125'e laf yok hepsinin piyasası hızlı ve kullanımı kolay NMAX125'in piyasası yavaş olabilir tam emin değilim inceleme fırsatım olmadı pek.
Bilgi için çok teşekkür ederim peki bunlarda parca sorunu olmayan hangisi peki çünkü ilk kullanım olduğu için baya hasar görebilir

Son düzenleme:
Teşekkürler bunların parca sorunu var mı peki genelde oluyor sanırım

Bunların fiyatı yüksek degilmi neden linç yiyesiniz bilgi için teşekkürler

Bu motorun parca sorunu varmı bilginiz varmı acaba

Ona baktim güzel ama işte korkum bayilerden parca sorunu olan bir motor mu

Bilgi için çok teşekkür ederim peki bunlarda parca sorunu olmayan hangisi peki çünkü ilk kullanım olduğu için baya hasar görebilir
Dio , Dash , PCX , CB125R ve CB125F
Diğerlerini bilmediğim için bir şey diyemem.

Bajaj'da parça sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum şahsen, kullananlar daha iyi bilir ama her yerde Bajaj var ağı geniştir diye tahmin ediyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
B sınıfı ehliyetle 125cc sürülemiyor, en fazla 50cc. 125cc için en az A1 gerekiyor ya da sürücü kursundan eğitim alıp sürücü kursundan 125cc süreblir belgesi alıp ehliyete işletmeniz gerekiyor o da en az A1 ehliyet almak kadar bir işlem.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Saydığım modellerde sorun yaşamazsınız, B üzerine 125cc işletmeyi nasıl yaptınız? Daha önce yapanı hiç görmemiştim.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
İnternette B ehliyetle 125CC işletme diye yazarsan rahatlıkla çıkar yeni kanunla getirdiler.
Kanunun farkındayım ama mantıklı olmadığı için ne işleteni gördüm ne de sürücü kurslarının sistemini gördüm. Arkadaşın tecrübesini soruyorum.

Kanunun farkındayım ama mantıklı olmadığı için ne işleteni gördüm ne de sürücü kurslarının sistemini gördüm. Arkadaşın tecrübesini soruyorum.
Mantıklı değil zaten :D kimsenin yaptığını da görmedim arkadaş yaptıysa bende merak ettim hangi devlet dairelerinde vs. uğraşılması gerektiğini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar