125 Ybr Sıfır Mı , Ikinci El Mi Alsam?

Selam arkadaşlar. Hep bir motor almak istiyordum ve bu sefer inşallah alacağım. Sizlerinizin fikirleriyle de ne alacağıma karar verecem. Elimde 2,500 nakit var, ikinci el 125 ybr almayı düşünüyorum(hep bir ybr olsun istiyordumda diğer seçenekleri eledim) , piyasa fiyatlarına da bakacak olursak bu parayla üç aşağı beş yukarı alarım ikinci el bir ybr. Ama bir iki arkadaş midemi bulandırdı işte 2.el alacağına neden sıfır almıyorsun diye , işte alacağın motorun nasıl çıkacağını bilemezsin gibisinden .motordan da çok anlamadığım bir kesin.tabiiki alırken bir iki kişiden fikir alacağız ama yinede bilemiyorum bende son anda kararsız kaldım . ne yapayım bilemiyorum arkadaşlar bir fikir verin ona göre . şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
motor alıcaksında diğer koruma ekipmanların varmı,ehliyetin varmı?
cevap evet ise biraz daha kasıp sıfır alabilirsin.ama yok hiç bişeyim yok diyosan zaten elindeki para ancak onları temine yeter. ehliyetsiz ve koruma kıyafetlerin olmadan düşünme bile zaten.bana kalırsa paran olsada sıfır alma. zaten haşatını çıkarıcaksın öğrenene kadar,ayrıca ufak cc ve sıkılacaksın.en az zararla bu işten sıyrılman için ikinci el temiz bişe bulman bence daha iyi olur. motordan anlamasanda bi anlayana gösterebilirsin ,okadar korkmayın ikinci elden.

Motosikleti
Forza 250
ybr 125 uzun km ler yapılabilcek bir motor (80.000 km de gördüm)
Ancak herşeyden önemlisi bakım
Eski sahibi zamanında bakımlarını yapmıs mı, parcalarını değişmiş mi, hiç kaza yapmış mı?..
Alıcıya güvenmekten öte bunları anlayabilcek biri ile motor alman daha mantıklı
Sıfır almak en temizi ancak satarken yapacağın zararı göze almalısın.
Ybr nın sıfır 3500+150 plaka masrafı civarında
Satmaya kalksan 2500 den yukarı satman zor.
İçim rahat etsin diyorsan sıfır al tabii ki.
Ama çokda temizini bulabilirsin gibime geliyor.
Bana sorarsan sıfırına o parayı vermek mantıklı değil..

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için bundan sonra gültekin arkadaşımın eklediğin linkten devam edecem benim için çok yararlı olacağına eminim eyvallah saolun hepiniz:rendeer:

Ben İstanbul YBR'lerinden; bilmedigim adamdan 2. el almam!!! :bounce:
KM'de büyük oynamalar olabilir!!! :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla o kadar para ayırıyorsan ekle biraz daha kız gibi motosiklet al derim ben..

benim görüşüm 2500 ybrye vereceğine 500-750 daha ekle temiz bir honda cbr125 al derim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar