125 lik motor egzosu.

iiyi günler geçen hafta bursaya gezmeye gitmiştik.pastanenin önünde oturken bi ses ama ne ses bn sandım suzuki galiba :D bi geçti önümüzden bildimiz 125 lik kanuni.bida geçseydi durdurup sorucaktım nerden aldın egzosu die ama bide geri gelmedi.acaba bu egzosdan nerden bulabilirim.bnm honda cgl 125 e olurmu ?

bendede var windy egzos ucunu açtım bide parça taktım böğürüyodu resmen rahatsız etti söktüm şimdi sadece ucu açık egzosun..

davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. senin oalyda o özeniceksin hatta ilk başta sana max oalrak tatmin edecek gaza getirecek sonra 1 hafta sonra rahattsız etmeye başlıcakki hem seni hem diğer kişileri. cok özeniyosan git bi kaportacı tarzında bi yere bi ucluk taktır zevkini aldıktan sonra tekrar söktür.

davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. senin oalyda o özeniceksin hatta ilk başta sana max oalrak tatmin edecek gaza getirecek sonra 1 hafta sonra rahattsız etmeye başlıcakki hem seni hem diğer kişileri. cok özeniyosan git bi kaportacı tarzında bi yere bi ucluk taktır zevkini aldıktan sonra tekrar söktür.

bu mondial uag lerin sesi bni öldürüyor ya ::queen: kafa ağrıtıyo ymn ederim:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar