125 Cg den MT 07 ye geçicem

Merhabalar arkadaşlar 2 yıldır Cg 125 kullanıyorum elime para geçti MT 07 alasım var biliyorum oha ölürsün falan diyeceksiniz 15 bin km tecrübem var şakaları yapmayın alışasıya kadar sakin sürebilir uzun süre kullanmak istiyorum

Dayı eyvallah geçersin bir şekil de bence biraz daha kademeli cc yükseltmelisin.. her cc alışılması gereken gaz tepkileri fren tepkilerini ve manevrayı beraberinde getirir. Senin yerinde olsam sıfır bir uzatılmış garantili mt25 alır keyfime bakardım hem zaten mt07 kaçmıyor ya onu da zamanı gelince alırsın en güzelinden hem de daha tecrübeli bir şekilde :)

Yüksek hacimli motosikletten bu kadar korkmayın.

Doğru ve eğitimli insanın altında her motosiklet güvenlidir, tersi adam zaten bisikletle de ölür :)

Bu ileri sürüş eğitimlerinden alacağım önerileriniz nelerdir yani gerçekten alma gerek yok derseniz düşünücem NK 450 alabilirim ama 07 çok alasım var

Bu ileri sürüş eğitimlerinden alacağım önerileriniz nelerdir yani gerçekten alma gerek yok derseniz düşünücem NK 450 alabilirim ama 07 çok alasım var
Kapalı alanda hakimiyet eğitimi ile başlayıp devamında ileri sürüş eğitimleri alırsanız neden olmasın? Tabi ekipmanlarınızın tam olduğunu varsayıyoruz, internette karşımıza çıkan videolardaki gibi kafada bir tek kask var ama ellerde eldiven bile yok şeklinde sürmeyeceğinizi varsayarsak eğitim alınca nedne olmasın?
125cc devamında 250cc sonrasında orta hacim sonra yüksek hacim şeklinde geçişler ideal olabilir ama ekonomik koşullar vb. göz önünde bulundurursak bu ideali yakalayacak şartlar yok, gönlünüzde mt7 varsa güzel bir eğitim alır eğitimde gösterilenleri uygularım diyorsanız nedne olmasın? Avrupa'da mt7 başlangıç motoru diye satılıyor.

sakin sürersen öğrenemezsin, sakin sürmezsen de öğrendiklerini öbür tarafta anlatırsın.
karar senin hayat senin laylay loy.

Valla naked sürmek zor iş. Hızlandığın zaman üstünde durmak zorlaşıyor. Yoruyor. Ama şehir içinde kıvrak. Ama rüzgar manyak ediyor. Ama zevkli. Ama kendini kontrol etmek zor. Ama bastıkça gidiyor.

Mt07 ustalik gerektiren bir motor. Bence 2. motor olacak motor degil hele 125ten sonra.

Ben olsam hondanin 500luklerine bakardim. Fiyatlar da daha bugun aciklandi. naked olani 372 bin idi sanirim. piyasaya gore makul bir fiyat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar