125 cc modifiyesi

125 cc motosiklette 1. Viteste 120 km/h yapmak istiyorum nasıl yapabilirim diyer vitesleri kullanmak istemiyorum

70 derecelik, 1-1,5 km uzunluğunda bir iniş bul 1. vitesde kesiciye girdimi boşa al yat belki 100 ü görür.

Motoru 5. vitese tak sonra vites kolunu sök. Tek viteste 120 yaparsın olmaz mı. Kalkışta motorun yanında biraz koşacan artık. Sonra yarım debriyajla hızlandırırsın motoru. 30 km hızdan sonra motor kendine gelir debriyajı bırakabilirsin.

Motoru 5. vitese tak sonra vites kolunu sök. Tek viteste 120 yaparsın olmaz mı. Kalkışta motorun yanında biraz koşacan artık. Sonra yarım debriyajla hızlandırırsın motoru. 30 km hızdan sonra motor kendine gelir debriyajı bırakabilirsin.

Peki motoru 2 vitesli yapabilirmiyim kalkarken 2. Vites hızlanınca 5 olmazmı öyle

motorun sanzıman oranlarıyla oynayamazsın. torku yetmez anlıcağın. tek vitesli şanzıman yaptın diyelim.o zamanda motor eğer kalkarsa bi ihtimal oda baskı balata yeterse. motorun cbr yada yzf olduğunu düşünerek söylüyorum.torku cg vsvs motorlardan yüksek oldukları için bunları söyledim. ki yine imkansız gibi bişey sayılır çünkü motor ve debriyaj çabuk arızalanır, yeterse oda yani. neyse hadi herşeyi bosverip yaptın diyelim. motosikletin eğer kalkarsa 0dan 120'si 35 sn felan olur. kısaca yapma

**edit: rakamlar çok önemli değildir,hesap kitap yapılmadan yazılmıştır.saygılar..

:queen::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar