125 cc hız sorunu

S.a. Kardeşler benim motor seyhan 125t 85i geçmiyor ara sıra 90 diyor ama devamlı gidemiyor sorduklarım bas gaza açılır diyor ama 17000km oldu açılmaz bundan sonra herhalde ben motorun 110 rahat yapmasını istiyorum arkadaşlarımınki yapıyor yardım edin lütfen performans artışı için.

BU motordan kullanmıştım gidişi güzel rahat bir motor titreşim sorunu dışında
ama snein motorda bir rpoblem var 90 km çok düşük bir hız..

Motorun garanti kapsamındaysa servise götür yardım iste bence kesin büyük bi problem var( silindirde v.s) 17.000 km epey bi olmuş hiç oyalanma bence

o motora yapılacak birşey yok bence ama belkide tam devrini aldırmıyor olabilirsin eger oyle değilse on dişliyi değiştir diyebilirim

Burada servis yok 4. Viteste 8000 devire geliyor ama geçemiyor hele 5. Viteste 6000 deviri geçmiyor o karbüratör ayarını vb şeyleri kendim yapmak istiyorum bu konularda yardımcı olun

Söylediklerine göre sorunun aşağı yukarı belli..bunları cevaplarına göre yardımcı oluruz sana

1-bugune kadar hiç sübap ayarı yaptırdın mı motoruna?
2-karbüratörün hiç açıldımı?yada ayarları ıle oynandımı?
3-üzerindeki bujinin tırnak aralığı nı hiç kontrol ettirdin mi?

bu 3 sebepten biri en muhtemel sorunun..

Subap ayarını usta 1kere yaptı ama o günden sonra ses gelmeye başladı hızda değişiklik olmadı karbüratör hiç ellenmedi

hava benzin karışımına bakmak lazım 110 yapması lazım o motorun sübaplarına birde karbiratörüne güzel ayar çekilicek karbüratör temizlenicek bujiler sıfırlanıcak hava filtrenide temizle güzel bide yağ koy öle bak

Işte kardeş o dediğin ayarları kendim yapmak istiyorum buradaki ustalar uğraşmıyor böyle şeylerle hiç olmazsa karbüratör ayarını kendim yapayım bilgilerinizi bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar