125 cc Hangi Scooter

Arkadaşlar 1- Kanuni visal
2- Arora Cappucino
3- Yuki Majito
Bu 3 değişik 125 lik scooterlardan birini almak istiyorum. Aslında Gönlüm Honda'dan yana ama bütçem yetmiyor. Bu nedenle bunlardan birini
almayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Kazasız,belasız Keyifli sürüşler dilerim herkese.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Japona güç yetmiyorsa çinli yerine hintli tercih edebilirsiniz.

Hero Dash öneririm.

Motosikleti
Honda CB125F
TVS Jüpiter'de bakabilirsiniz
110 cc ama gayet sağlamdır.

şeklini sevdiğini al çünkü alt bloklar birebir aynı sadece görseller farklı enjeksiyonlu gy6 blok kullanıyor hepsi

Rks spontini tavsiye ederim,kuryeler tarafındanda çok tercih edilen japondan sonra alabileceğiniz ürün olarak sayabiliriz.

Hepsi bir yerden sonra sıkıntı ama mekanik olarak masraf açısından neredeyse hiç farkları yok. Araştır, en az elektronik sıkıntısı olanı, parça kalitesi bir tık daha yüksek olanı al. Eski japon veya hintli de bakabilirsin, daha sorunsuz olur muhtemelen.

Ben olsam saydıklarımın hiçbirine bakmam, sırf diğerlerinin tipini sevmediğimden cappucino'yu alır geçerdim. Çok tatlı alet.

Motosikleti
Ns200 15"
Cappuccinno 50cc modelini bi ara kullanmıştım, o sele ne kadar konforlu dursada sert bir yapıya sahip ben o motosikletin frenlerini pek beğenmiyordum Spacy'e göre baya zayıf kalıyordu, tasarımı gayet tatlı ve hoş bir motosiklet geceleri ledleri sayesinde çok güzel bir görünüme sahip diyebilirim.

Dediğiniz gibi nostaljik görünümleri beni cezbediyor, ama ....

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
bu 3 model arasından arora yaygın olması sebebi ile daha avantajlı olacaktır bana göre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar