- Konu Yazar
İyi günler arkadaşlar malum bu çinli motorlar iyice taladı etrafı adım başı çinli motor görür olduk
G.antepde de durum böyle malesef
herneyse konumuza gelelim antepde hemen hemen orjinal motor yok gibi adım başı 200 lük 250 lilik kaynıyor
(Antebe gelen arkadaşlar bilir) arkdaşımın orjınal motoruda yavaştan sesler gelmeye başlayınca cüneyt bizde büyütelim mi diye sordu
Bende herkes yapıyor bizimki farklı olsun yöntemiyle evet dedim gittim ustamın yanına malzemleri yazdı gittim aldım aldığım malzemeler..
250 -30-15 (perno) krank krank Tornaya gidip CNC makinasıyla stronglu olacak
65,5 silindir
Sheng karbüratör 200
200 Manifolt
200 Üst kapak (Zongshen) veya 200 kuba ters saplamalı
200 subap şişi 2
4 tane çelik saplama
zealsun göbek
motor yağı
takım conta
arka 32 dişli ön 18 dişli orjinali 38 15
6 lı Baskı plaka
yapılıcak işlemler krank tornaya gidip stronglu olcak,kartel oyulacak üst kapak tornada elden geçecek şimdilik bunlar motorun alt motoru 250 üst tarafı 200 olarak düzüyoruz ama silindir piston çapından anlayan 65,5 silindirin kaç cc ye oran ettiğini bilirler 250 krank strong tan sonra en az 265-270 cc olarak çıkıyor çünkü bir milimi bile önemli :cat: Bunlar apaçi işi değil öyle egsozu delipte bağırtan olmaycak gazı koydun mu yeri inletecek:cat: pazar günü bitecek Allahın izniyle test etmek isteyenleri misafirim olarak bekliyorum antalyadan enes ve arkadaşı 2 ay önce 62,5 motoru test emişlerdi.. :queen: krank tornaya gittiği için resim atamadım motor düzülmeden hepsini çekerim tek tek silindirle üst kapak resmini çekebildim:cyclopsan..Diğer malzemeler motorcuda kaldı ama gittiğimde çekip atarım resimleri..
250 -30-15 (perno) krank krank Tornaya gidip CNC makinasıyla stronglu olacak
65,5 silindir
Sheng karbüratör 200
200 Manifolt
200 Üst kapak (Zongshen) veya 200 kuba ters saplamalı
200 subap şişi 2
4 tane çelik saplama
zealsun göbek
motor yağı
takım conta
arka 32 dişli ön 18 dişli orjinali 38 15
6 lı Baskı plaka
yapılıcak işlemler krank tornaya gidip stronglu olcak,kartel oyulacak üst kapak tornada elden geçecek şimdilik bunlar motorun alt motoru 250 üst tarafı 200 olarak düzüyoruz ama silindir piston çapından anlayan 65,5 silindirin kaç cc ye oran ettiğini bilirler 250 krank strong tan sonra en az 265-270 cc olarak çıkıyor çünkü bir milimi bile önemli :cat: Bunlar apaçi işi değil öyle egsozu delipte bağırtan olmaycak gazı koydun mu yeri inletecek:cat: pazar günü bitecek Allahın izniyle test etmek isteyenleri misafirim olarak bekliyorum antalyadan enes ve arkadaşı 2 ay önce 62,5 motoru test emişlerdi.. :queen: krank tornaya gittiği için resim atamadım motor düzülmeden hepsini çekerim tek tek silindirle üst kapak resmini çekebildim:cyclopsan..Diğer malzemeler motorcuda kaldı ama gittiğimde çekip atarım resimleri..