125 cc chopper olur mu?

Merhabalar.A1 ehliyetle kullanabileceğim chopper-cruiser tarzı bir motosiklet istiyorum.125 cc chopper için çok mu yetersiz kalır ve ruhsatta 125 cc ama gerçekte daha büyük motor hacmine sahip bir motosiklet bulabilir miyim?

Motosikleti
Honda CBR500R
Çin grubunda en bilindik 125 cc cruiser Kuba Superlight 125. Regal Raptor'un birkaç tane 125 cc modeli var. 125 cc konusuna gelirsek beklentine göre değişir. Superlight kullandığım için örnek veriyorum, motor hacmine göre ağır kalıyor kuru ağırlığı 170 kg mi ne olması lazım rahat gidebildiği hız aralığı 80-90. Tek başına süreceksen şehir içi ve yakın bölgelerde işini görür. Uzun vadede yetersiz gelebilir. Superlight'larda mekaniği bozmadan galiba 150-200 cclik yapıyorlar ufak değişikliklerle ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.

Motosikleti
Yamaha XSR700
çift silindirli yuki funrider 125 de var ama motorun sorunsuzluğu hakkında en ufak bir bilgim yok. Tipi güzel duruyor.

Bence 125cc cruiser olabilir de bence 125cc Supersport görünümünde motor olmamalı. Hem oturma pozisyonu rahatsız hem yavaş garip bir karışım oluyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar.A1 ehliyetle kullanabileceğim chopper-cruiser tarzı bir motosiklet istiyorum.125 cc chopper için çok mu yetersiz kalır ve ruhsatta 125 cc ama gerçekte daha büyük motor hacmine sahip bir motosiklet bulabilir miyim?
Yuki funrider 125. V2silindir. Yaklaşık 15hp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar