125 cc (A1) abs'li motor

Arkadaşlar
Oğluma 125 cc motor almak istiyorum (16 yaş ehliyeti A1'e uygun). 150-200 cc istemiyorum (Ceza urkutuyor beni). (Zaten olsa boşta crf250'm var onu veririm.)
ABS'li olması çok önemli benim için. Bulabildiklerim
Yamaha Nmax ve Honda msx 125 Grom (Sıfır Nisan'da gelecek en erken) ve Duke 125 (Çok pahalı) Bunlardan baska bir marka model varmı acaba bildiginiz?

Son düzenleme:
Suzuki gsx125s var yeni çıkan Honda cb125 var . Ama fiyatları nedir ne değildir bilemiyorum . Şimdi ki motorlar da hep pahalı be abi :(

Tesekkur ederim gsx125 ve cb125r fuarda gormemize ragmen aklima gelmedi ama fiyatları bayagi pahalı idi . CB yok zaten en erken nisan suzuki'de ne zaman gelir belli degil. ve 17-18'den basliyorlar. Grom ve nmax 13-14 civarı

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Merhaba,
Bir ebeveyn olarak ABS konusundaki hassasiyetinizi takdir etsem de, A1 ehliyet için ABS'li 125 CC bir alete inanın yukarıdaki meblağları harcamaya değmez. Tavsiyem çinliden yana olacak. Özellikle kalitesi düşük olmalı motosikletin ki kolay arıza verebilsin. O yaşta ki genç bireyler motosikleti sadece gaz kolunu çevirmekten ibaret zannediyorlar, bakımlarını salladıkları için bir gün bu durum kaza yapmalarına sebebiyet veriyor. Bunun yerine kuba gibi mondial gibi çinli bir alet alırsanız hem düşürdüğünde üzülmez, hem de bozmaktan endişe duymadan sök-tak işlerine girebilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz doğru bir hareket yapıyorsunux nmax 125 öneririm , şekilli bıçkın uygun motor

vitesli olacaksa ve sifir olacaksa bajaj v15 var. fiyati 11500 tl civarinda. 150 cc ce oyle cok atak bir motor degil. daha cok hafif retro ve fiti fiti kullanilacak bir motor. yada arkadaslarin dedigi gibi nmax, kymco agility 16+ gibi scooter modelleri var nispeten uygun fiyatli.

Merhaba, 16 yaşındaki çocuğunuza bence motosiklet ile trafiğe çıkmasına izin vermeyin. Ortalık sizinde bildiğiniz gibi hödük ve andaval dolu. Birde İstanbul'da yaşıyormuşsunuz ki en berbat şehirlerden biri. Kapalı alanlarda kullanmasına izin verin diyeceğim ancak maalesef İstanbul'da o da pek mümkün değil.

Beraber gezecekseniz 125cc abs olan modeller çok pahalı. CBR125 gibi ucuz bir model öneririm.

NMAX tavsiye ederim gidiş olarak viteslileri aratmaz. Kötü yanı pek yok ufak tefek şeyler olduğunu düşünüyorum kendi motorumdan memnunum. GROM artçılı sürüşlerde rahatsız olur.

Bajajın yeni çıkan modeli var 11 bin civarların da abs li. Ve bence ktm duke 125 alınır 2. el zaten sıkılacak. Ve cidden size özeniyorum, babam motora çok karşı araba falan da pek kullanmaz hep babamın da motosiklet sevmesini hatta gel oğlum motosiklet alalım vs demesini istedim maalesef olmadı. Yinede şükür bir babam var. Ve bende inşallah ileride çocuğuma gel oğlum/kızım motosiklet öğreteyim alalım diyicem inşallah.

Bence bulabildiğiniz en ucuz kafadan kazası olmayan duke 125'i alın 2.el olarak.Sıfır olması sadece ekstra maliyet demek.
16 yaşındayken duke için çıldırıyodum.Kesin çok sever :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence bulabildiğiniz en ucuz kafadan kazası olmayan duke 125'i alın 2.el olarak.Sıfır olması sadece ekstra maliyet demek.
16 yaşındayken duke için çıldırıyodum.Kesin çok sever :)

Yedek Parça fiyatları Kawasaki den farksız

Forumdan Uzaklaştırıldı
pulsar yenilerinde ABS var bence arkada olmasda arkayı biraz sıkıp ön ile acil durumklarda yavaşlananbilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar